Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Ηλίας Παπαδόπουλος: Εξαπολύεται συντεταγμένα και με συντονισμό… λάσπη απέναντι στο Κίνημα Δεν Πληρώνω!!!


Ηλίας Παπαδόπουλος: Εξαπολύεται συντεταγμένα και με συντονισμό… λάσπη απέναντι στο Κίνημα Δεν Πληρώνω!!!


Αποκλειστική συνέντευξη στην Τζούλια Λιακοπούλου

 


Συνέντευξη του Ηλία Παπαδόπουλου στην Τζούλια Λιακοπούλου για τις επιθέσεις που δέχεται το Κίνημα Δεν Πληρώνω, τόσο από τον πρόεδρο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου, Γεώργιο Ρούσκα, όσο και από ομάδα δημοσιογράφων και ΜΜΕ!

Είναι οικονομολόγος, απόφοιτος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) με ειδίκευση στην οικονομική θεωρία και πολιτική. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (MSc in Economics) και έχει ασχοληθεί ερευνητικά με τo αντικείμενο της ιδιωτικοποίησης και της βέλτιστης ανάπτυξης του τομέα ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα.
Εργάζεται από το 2006 μέχρι σήμερα ως λογιστής-φοροτεχνικός στον ιδιωτικό τομέα, είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΟΕΕ) και της Ένωσης Επαγγελματιών Λογιστών Πρωτευούσης (ΕΕΛΠ).
Πολιτικοποιήθηκε από τα μαθητικά του χρόνια και μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει ενεργά σε όλους τους μεγάλους αγώνες του μαθητικού, του φοιτητικού, του εργατικού και του ευρύτερου λαϊκού κινήματος.
Το 2009 πρωτοστάτησε στη δημιουργία του Κινήματος Δεν Πληρώνω, συνεισφέροντας καθοριστικά στην πανελλαδική του εξάπλωση και στην οργανωτική και προγραμματική του αναβάθμισή. Στις εκλογές του 2012, συμμετείχε ως υποψήφιος βουλευτής με το Κίνημα Δεν Πληρώνω.
Βρίσκεται εδώ και 6 χρόνια σταθερά στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την αναχαίτιση της ανθρωπιστικής κρίσης και την προάσπιση του κοινωνικού χαρακτήρα των δημοσίων αγαθών. Είναι ιδρυτικό μέλος του κινήματος ενάντια στα διόδια, πρωτοστατεί στο κίνημα ενάντια στα χαράτσια, στο κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς και στον καθημερινό αγώνα για να μην μείνει κανένα σπίτι χωρίς νερό και ηλεκτρικό ρεύμα.

Ακολουθεί το βίντεο

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις