Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΓΛΑΣΤΡΑ ΜΕ …ΧΑΣΙΣ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ (!!!) ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ !

«ΚΑΝΤΕ ΤΟ» ΟΠΩΣ  Α Κ Ρ Ι Β Ω Σ  ΜΑΣ «ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΕ» ΠΡΟ ΑΡΚΕΤΩΝ ΕΤΩΝ, ΠΟΙΟΣ
ΑΛΛΟΣ, Ο …Γ Ι Ω Ρ Γ Α Κ Η Σ !
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ, ΚΑΘΕ ΙΣΤΟΥ, ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΗΘΩΝ ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΚΑΘΕΚΤΟ!
Έτσι, στο θέμα των ομοφυλοφίλων, άρχισε με το «Σύμφωνο Συμβιώσεως», τώρα προχώρησε στην «διόρθωση φύλου» από τα 15, θα συνεχίσει με καθιέρωση πολιτικού γάμου και θα ολοκληρώσει με την υιοθεσία παιδιών.
Έτσι, θα πράξει και στο θέμα της νομιμοποιήσεως των ναρκωτικών, η οποία άλλωστε ήταν προεκλογική δέσμευση του ‘τΣΥΡΙΖΑ’.
Αποτέλεσμα εικόνας για drugs in HOLLAND
Σχετική εικόνα
Το πρώτο βήμα είναι η νομιμοποίηση της λεγομένης (υποκριτικώς) «φαρμακευτικής» κάνναβης, το οποίο προαναγγέλθηκε ήδη και τις επόμενες ημέρες θα έρθει προς συζήτηση και ψήφιση στη βουλή.
Αλλά, δε θα μείνουν σ’ αυτό.
 
Αποτέλεσμα εικόνας για drugs in HOLLAND
Το επόμενο βήμα θα είναι η αποποινικοποίηση του χασίς και μάλιστα με τον τρόπο που την περιέγραψε προ ετών ο Jeffrey Papandreou
 
Σχετική εικόνα
ο καθένας θα μπορεί να έχει μια γλάστρα με χασίς στο μπαλκόνι του!
 
Σχετική εικόνα
Επειδή δε για ότι ετοιμάζουν υπάρχει και η σχετική προαναγγελία από κάποιο κυβερνητικό στέλεχος (για προετοιμασία της κοινής γνώμης…), την συγκεκριμένη ανέλαβε ο «οικολόγος» αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Τσιρώνης, ο οποίος μιλώντας στον real fm 97,8 έριξε την «βόμβα»:
«Η κάνναβη σε πολλές χώρες της Ευρώπης έχει αποποινικοποιηθεί.
Αυτό σημαίνει ότι η ιδιόχρηση θα μπορεί είναι ελεγχόμενη και να έχει πληρώσει κάποιος το παράβολο του για να την κάνει.
Να πω ότι να έχει στο μπαλκόνι του ένα φυτό και να πληρώνει 150 ευρώ, γι’ αυτό ένα τυχαίο παράδειγμα λέω, θα σπάσει τελείως αυτό το παράκυκλο».
 
Σχετική εικόνα
Επιπροσθέτως, προανήγγειλε την νόμιμη χρήση του χασίς σε …«ειδικά σημεία» (!!!!!!! τεκέδες), όπως γίνεται στις καφετέριες του …Άμστερνταμ!
 
Αποτέλεσμα εικόνας για drugs in HOLLAND
Κι όλα αυτά, προκειμένου να αποβλακωθεί η νεολαία μας, για να μην αντιδρά σε τίποτα απ’ όσα γίνονται εις βάρος του μέλλοντός της!
 
Σχετική εικόνα
[Πηγή:https://ethnikismos.net/2017/10/13/%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%83-%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%80%CF%81%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CE%BD%CE%B1%CF%83-%CE%B8%CE%B1-2/]
 
(ΟΛΕΣ οι φωτογραφίες είναι επιλογές της ‘ΟδύσσειαςΤV’]
 
Συντακτική ομάδα «ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ»
odysseiatv.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις