Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

«Ο κοσμοπολιτισμός χωρίς πατρίδα, δεν έχει τίποτα κοινό με τον προλεταριακό διεθνισμό...»


«Ο κοσμοπολιτισμός χωρίς πατρίδα, δεν έχει τίποτα κοινό με τον προλεταριακό διεθνισμό...»

Γκεόργκι Δημητρώφ: Επίκαιρος όσο ποτέ, για τις εθνομηδενιστικές λινάτσες της ανανεωτικής (ιμπεριαλιστικής) αριστεράς...

Τάσος Σαμπάνης - Οικονομολόγος


«Ο κοσμοπολιτισμός χωρίς πατρίδα, που αρνείται τα εθνικά αισθήματα και την ιδέα της πατρίδας, δεν έχει τίποτα κοινό με τον προλεταριακό διεθνισμό...»
«Να κάνετε το Έθνος υπόθεση του Λαού κι η υπόθεση του Λαού θα είναι εκείνη του Έθνους» Vladimir Lenin
Μεταναστευτικό
Στις 16/10/2017 Διεθνιστική Εκδήλωση της ΚΕ του ΚΚΕ για τα 100  χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση, ήταν καλεσμένο και το Ουγγρικό Εργατικό Κόμμα (υποχρεωτική αλλαγή του τίτλου Κομμουνιστικό Κόμμα με αντικομουνιστική νομοθεσία του 2013 που απαγορεύει τη δράση κομμουνιστικού κόμματος) και μίλησε η Μαρίνα Πιλάεβα, μέλος της  ΚΕ και Υπεύθυνη Διεθνών Σχέσεων του κόμματος.
Ποια είναι η θέση των Ούγγρων κομμουνιστών για το μεταναστευτικό και την περιβόητη πολιτική των "ανοικτών συνόρων";
Gyula Thürmer, Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ουγγαρίας: «Εμείς πιστεύουμε πως η πρόσκληση μεταναστών στην Ευρώπη είναι τεράστιο λάθος. Είναι μια τραγωδία και γι' αυτό υποστηρίζουμε τον Βίκτορ Όρμπαν (πρωθυπουργός της Ουγγαρίας  και μάλιστα ηγέτης της δεξιάς!) στην υπεράσπιση των συνόρων της Ουγγαρίας, της ταυτότητάς μας και του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού. Η Αριστερά της Δύσης, εδώ και πολλά χρόνια, δεν έχει ηγεσίες υπέρ των εργαζομένων, αλλά ηγέτες που εκφράζουν τους καπιταλιστές, αδίστακτους dealmakers, απόμακρους από τα προβλήματα του λαού. Γι' αυτό αυτοί είναι υπέρ της Μετανάστευσης. Δεν είναι τυχαίο πως στην Αυστρία οι εργατικές ψήφοι δεν πήγαν στην αριστερά, αλλά το λαϊκίστικο κόμμα FPOE. Εμείς είμαστε κομμουνιστές παλιάς εποχής και συνεπώς πιστεύουμε πως τα προβλήματα των μεταναστών επιλύονται στο σπίτι τους κι όχι με την εισαγωγή τους στην Ευρώπη».

Πηγή : press gr
 
Αφιερωμένο στους ημιμαθείς, ανιστόρητους  Α –ριστερούς (το Α πάντα στερητικό) των “Δικαιωμάτων”, όπως αυτά ορίζονται από τους  “Δημοκράτες”  , επαγγελματίες “αντιρατσιστές”, επαγγελματίες “φιλάνθρωπους” και διάφορα άλλα ευαγή ιδρύματα, αμιγώς Μαρξιστικά,   Λενινιστικά, τύπου ΜΚΟ OSF (OPEN SOCIETY FOUNDATION ) του παγκοσμίως γνωστού Μαρξιστή Σόρρος , το Ίδρυμα Κλίντον, την επίσης Μαρξιστική – Διεθνιστική οργάνωση CIA  και κυρίως, της Μαρξιστικής – Διεθνιστικής – Σοσιαλιστικής  - Δημοκρατικής Κυβέρνησης των ΗΠΑ…!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις