Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ!


Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ!

Λεωνίδας Παπαδόπουλος

Ένα ψέμα, όσο καλοντυμένο κι αν είναι, ταξιδεύει με την ίδια ταχύτητα που μια γυμνή αλήθεια ψάχνει να βρει… τις παντόφλες της!!!


ΙΔΟΥ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΡΟΥΣΚΑ-ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ-ΤΣΙΠΡΑ
1. Το Κίνημά μας στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, απέτρεψε τον εκπλειστηριασμό 2 πρώτων κατοικιών. Η μία έβγαινε στο σφυρί από τη Eurobank και η άλλη από την HSBC.
2. H συμβολαιογράφος Δήμητρα Ανδριανοπούλου ήταν εκείνη που είχε αναλάβει τον πλειστηριασμό της πρώτης κατοικίας από την Eurobank και η ίδια συμβολαιογράφος, αντικαθιστούσε τον συνάδελφό της, Βασίλειο Σοφιανόπουλο, ο οποίος είχε αναλάβει τον πλειστηριασμό της πρώτης κατοικίας από την HSBC.
3. Στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, παρουσιάστηκαν ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΑ, μόνο 2 συμβολαιογράφοι. Η Δήμητρα Ανδριανοπούλου (η οποία αντικαθιστούσε και τον Βασίλειο Ανδριανόπουλο) και ο Δράγιος Αθανάσιος. Οι συγκεκριμένοι είχαν αναλάβει 3 πλειστηριασμούς από τους 25 συνολικά, που ήταν προγραμματισμένοι να λάβουν χώρα στο Ειρηνοδικείο Αθηνών.
4. Οι συμβολαιογράφοι που ΔΕΝ ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ, ενώ είχαν την υποχρέωση, ήταν οι εξής: α) Μπαρλαμά Μελπομένη (προσήλθε στον προαύλιο χώρο του Ειρηνοδικείου αλλά όχι εντός της αίθουσας εκπρόθεσμα κατά τις 5:05μμ) β) Σγούρα Βαρβάρα γ) Σιμοπούλου Ευφροσύνη δ) Βαλσαμίδου Βασιλική ε) Μπόλτση Ευσταθία στ) Βασιλειάδου Ελένη ζ) Σακκά-Ρεβέλα Αγγελική. Οι συγκεκριμένοι συμβολαιογράφοι, ούτε προσήλθαν αλλά, ούτε όρισαν κάποιον αντικαταστάτη.
5. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο συμβολαιογράφος Δράγιος Αθανάσιος (Πανεπιστημίου 56, Αθήνα), γνωστός μεγαλοκόρακας-πλειστηριατζής, είναι μέλος του ΔΣ του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών. Επίσης μέλος του ΔΣ είναι η έτερη μεγαλοκόρακας, Μπαρλαμά Μελπομένη (Ακαδημίας 85, Αθήνα).
6. Ο συμβολαιογράφος Δράγιος Αθανάσιος είχε αναλάβει πλειστηριασμό μεταξύ 2 ιδιωτών, για τον οποίο το Κίνημά μας του διεμήνυσε σαφέστα ότι δεν θα παρέμβαινε. Για να δημιουργήσει προβοκάτσια και επεισόδιο μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, ο συγκεκριμένος συμβολαιογράφος, άρχισε να ειρωνεύεται και να εξυβρίζει με χυδαίες εκφράσεις τους παρευρισκόμενους διαδηλωτές, δημιουργώντας ένταση. Όταν όμως το σχέδιο του έγινε αντιληπτό και δεν του "βγήκε" τότε, ανερυθρίαστα και χωρίς καμία παρέμβαση από το Κίνημά μας, αποχώρησε ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ, προφασιζόμενος "ανώτερη βία".
7. Από τους συμβολαιογράφους που ΔΕΝ ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ στο Ειρηνοδικείο Αθηνών α) Η Μπαρλαμά Μελπομένη είχε αναλάβει μεταξύ άλλων και την εκπλειστηρίαση ακινήτου για οφειλή 1.423.860 ευρώ, για λογαριασμό της Alphabank β) Η Σακκά-Ρεβέλα Αγγελική είχε αναλάβει μεταξύ άλλων και την εκπλειστηρίαση ακινήτου για οφειλή 1.485.104 ευρώ, για λογαριασμό της Alphabank γ) Η Σιμοπούλου Ευφροσύνη είχε αναλάβει μεταξύ άλλων και την εκπλειστηρίαση ακινήτου για οφειλή 1.117.000 ευρώ, για λογαριασμό της Eurobank δ) Η Βαλσαμίδου Βασιλική είχε αναλάβει μεταξύ άλλων και την εκπλειστηρίαση ακινήτου για οφειλή 4.452.982, για λογαριασμό της Alphabank. Είναι σαφές ότι οι συγκεκριμένοι συμβολαιογράφοι ΔΕΝ ξεκίνησαν, ούτε φυσικά ολοκλήρωσαν τους συγκεκριμένους πλειστηριασμούς, μεγάλο-οφειλετών, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ και όχι λόγω της δράσης του Κινήματός μας ( όπως ψευδώς και συκοφαντικώς, έχει στο πρόσφατο παρελθόν πει, ο πρόεδρός-υπόδικος του παραδικαστικού κυκλώματος νο2, Γεώργιος Ρούσκας, για ανάλογες περιπτώσεις).
8. Στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου, ήταν προγραμματισμένος για σήμερα (μεταξύ άλλων) και ο πλειστηριασμός μια βίλας στα Βόρεια προάστια, του μεγαλοεκδότη Λυμπέρη, για μεγάλη οφειλή. Η συμβολαιογράφος Κιμίνου Ιφιγένεια, που είχε αναλάβει τον συγκεκριμένο πλειστηριασμό, έλαβε τηλεφώνημα στο γραφείο της από δημοσιογράφο και δήλωσε ΚΩΛΥΜΑ που της απαγόρευε να πάει στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου με αποτέλεσμα να μείνει στο γραφείο της.
9. Το εύλογο ερώτημα είναι ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΚΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟ-ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ...; Ποιος τους καλύπτει και ποιος τους υποθάλπει; Γιατί ο Ρούσκας, χρησιμοποιώντας τη σφραγίδα του ΣΣΑ, βγάζει συκοφαντικές ανακοινώσεις, ότι το Κίνημά μας, δήθεν αποτρέπει πλειστηριασμούς μεγάλο-οφειλετών ενώ στην πραγματικότητα, οι συμβολαιογράφοι που τους έχουν αναλάβει, απλούστατα δεν εμφανίζονται στις αίθουσες των Ειρηνοδικείων…;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις