Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2017

Επίθεση σε υπάλληλο του ΚΕΠ εν ώρα εργασίας

Επισπεύδει τη μετεγκατάσταση του ο δήμος Θεσσαλονίκης μετά τα περιστατικό

Βίαιη επίθεση από πολίτη μιας συνάδελφός τους, όπως καταγγέλλουν εργαζόμενοι στα ΚΕΠ Σιδηροδρομικού Σταθμού του δήμου Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thessnews.gr, το περιστατικό σύμφωνα σημειώθηκε την Τετάρτη (11/10) και ως ένδειξη διαμαρτυρίας το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Θεσσαλονίκης αποφάσισε ομόφωνα να παραμείνει κλειστή η Υπηρεσία τ μέχρι να λυθεί το πρόβλημα της μετεγκατάστασης.

Όπως είπε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη η υπάλληλος που δέχτηκε την επίθεση, χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο. Όπως η ίδια τόνισε, αυτό δεν ήταν το πρώτο βίαιο συμβάν στο συγκεκριμένο ΚΕΠ.

Ο δήμος Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε τη λήψη άμεσων μέτρων ασφαλείας, μετά την επίθεση που η υπάλληλος. Ο Γιάννης Μπουτάρης, ενημερώθηκε για το συμβάν, καθώς και για την απόφαση του Συλλόγου Εργαζομένων να προχωρήσει στο κλείσιμο της υπηρεσίας σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του δήμου, παρουσία του κ. Μπουτάρη, αποφασίστηκε -μεταξύ άλλων- να προσληφθεί υπηρεσία ασφαλείας για την πλήρη κάλυψη των αναγκών φύλαξης του ΚΕΠ και να επισπευστούν οι ενέργειες για τη μετεγκατάσταση της υπηρεσίας σε χώρο που πληροί ικανοποιητικά τις συνθήκες υγιεινής και ασφαλείας των εργαζομένων.

Η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης, μέσω της ανακοίνωσης, διαβεβαιώνει τους εργαζόμενους του ΚΕΠ Σιδηροδρομικού Σταθμού ότι τα μέτρα για την ασφαλή εργασία τους θα εφαρμοστούν άμεσα και τους καλεί να επιστρέψουν στην εργασία τους, προκειμένου να μη στερήσουν από τους πολίτες τις υπηρεσίες τους.


Πηγή: http://www.greek-inews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις