Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Ρωσία: Αντίποινα με Iσκάντερ στα σύνορα με Πολωνία

Δυναμική απάντηση αναμένεται από τη Ρωσία στην Αμερικάνικη Τεθωρακισμένη Μεραρχία στην Πολωνία. Το πυραυλικό σύστημα Ισκάντερ είναι η απάντηση.

Η Ρωσία αναμένεται να αντιδράσει στην ανάπτυξη της Αμερικάνικης Τεθωρακισμένης Μεραρχίας στην Πολωνία με την ανάπτυξη του πυραυλικού συστήματος Ιskander στην περιοχή του Κάλινγκραντ, δήλωσε
ο πρόεδρος της επιτροπής άμυνας της Κρατικής Δούμας, ο πρώην διοικητής της Πολεμικής Αεροπορίας Βλαντιμίρ Σάμανοφ σε ερώτηση του TASS.
“Αυτό δημιουργεί προϋποθέσεις που ενδεχομένως να τους επιτρέψουν να δημιουργήσουν ένα βέβαιο προπύργιο. Σίγουρα, δε θα κλείσουμε τα μάτια σ ‘αυτό και θα λάβουμε τα απαραίτητα αντίμετρα”, δήλωσε ο Σάμανοφ.
Άφησε να εννοηθεί ότι η ανάπτυξη πρόσθετων ρωσικών δυνάμεων στις δυτικές περιοχές της Ρωσίας μπορεί να είναι μια πιθανή αντίδραση.
“Δε θα πρόκειται μόνο για προσωπικό αλλά και για εξοπλιστικά συστήματα. Για παράδειγμα, μπορεί να αυξηθεί η παρουσία των πυραυλικών συστημάτων Ισκάντερ, συμπεριλαμβανομένου και εκείνων στο Καλίνινγκραντ”, κατέληξε
Πηγή: TASS
armynow.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις