Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Η ΗΡΕΜΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΡΙΚΥΜΙΑ (Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Το χτύπημα στο Λας Βέγκας που ήταν ένα σοκ μεγάλο για την αμερικανική κοινωνία, όπως φαίνεται από
πολλές ενδείξεις πρέπει να είχε σκηνοθετηθεί και μάλιστα να πήραν μέρος πολλοί «ηθοποιοί» για να του δώσουν την απαραίτητη επίφαση αλήθειας.
Σύμφωνα με τα βίντεο που παρουσιάζονται, στην επίσκεψη που έκανε ο Ντόναλντ Τραμπ μετά το χτύπημα σο νοσοκομείο όπου βρίσκονταν τραυματίες φάνηκε ότι παίζεται πολύ θέατρο στην υπόθεση.
Σύμφωνα λοιπόν με επιστήμονες στρατιωτικούς γιατρούς που έχουν γνώση και εμπειρία από τραύματα πολέμου, τα περισσότερα τραύματα που παρουσιάζονταν πρέπει να ήταν ψεύτικα.
Παραδείγματος χάριν, όταν ένας πυροβολείται από απόσταση μέχρι και διακόσια μέτρα είναι αδύνατον να προκαλείται ένας απλός τραυματισμός στο πόδι αλλά θα πρέπει κυριολεκτικά να διαλυθεί όλο το άκρο γιατί είναι βλήματα πολύ υψηλής ταχύτητας.
Ύστερα, δεν είναι φυσιολογικό ένα θύμα της επίθεσης τη δεύτερη κιόλας μέρα ή και τρίτη μετά την επίθεση, ενώ θα έπρεπε να ήταν σοκαρισμένο, να χαμογελά με τέτοιο τρόπο μπροστά στη κάμερα.
Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται στην πραγματικότητα τι παθαίνει ένα πόδι που έχει χτυπηθεί από ένα τέτοιο βλήμα.
Στο επόμενο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχουμε να κάνουμε με ηθοποιούς καθώς εμφανίζεται μια κοπέλα που υποτίθεται ότι έχει χτυπηθεί στο γοφό της πριν τρεις μέρες, και η ίδια σκάει στα γέλια σαν να ήταν όλα μια κωμωδία.
Το ότι όλη η υπόθεση φαντάζει σαν μια σκηνοθετημένη συνωμοσία είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι το Facebook και η Google κατόπιν συνεννοήσεως κατεβάζουν συνέχεια βίντεο που παρουσιάζουν την πραγματικότητα.
Λίγες μέρες μετά από αυτό το γεγονός του Λας Βέγκας, συγκεκριμένα στις 5.10, Ο Ντόναλντ Τραμπ κάλεσε σε μια συνάντηση ανώτατους αξιωματικούς χωρίς όμως να τους παρουσιάσει συγκεκριμένο θέμα.
Στη συνάντηση αυτή και πάνω στη συζήτηση, ένας από τους ρεπόρτερ που παρευρέθηκαν τον ρώτησε ποιο θα είναι το θέμα της συνάντησης και εκείνος αιφνιδιασμένος απάντησε με νόημα και συμβολισμό “Θα το μάθετε όταν έρθει η ώρα”.
Και στη συνέχει όταν πίεζε ο ρεπόρτερ απάντησε με νόημα «Μπορεί να είναι η ηρεμία πριν τη μεγάλη θύελλα».
Το χτύπημα στο Λας Βέγκας είχε σαν συνέπεια για άλλη μια φορά να τρομοκρατηθεί ο κόσμος και να αρχίσει να φοβάται πλέον και τη σκιά του.
Αυτή η κατάσταση σε συνδυασμό με τη συμβολική δήλωση «η ηρεμία πριν από τη θύελλα», δείχνει πως κάποιοι θέλουν να προετοιμάσουν τον κόσμο τρομοκρατώντας τον για κάτι πολύ χειρότερο που ετοιμάζουν δηλαδή ένα μεγαλύτερο χτύπημα που θα φέρει πιο κοντά την υλοποίηση των σκοτεινών σχεδίων της Νέας Τάξης.
Αυτοί που ελέγχουν τα ΜΜΕ και αυτοί που κυβερνάνε δεν είναι τίποτε άλλο από όργανα της παγκόσμιας ελίτ που εφαρμόζει ένα σατανικό σχέδιο εκφοβισμού του κόσμου με διάφορα τρομοκρατικά χτυπήματα έτσι ώστε να είναι ανίκανο πλέον να αντιδράσει σε αυτό το «μεγάλο» που ετοιμάζουν.
Η Νέα Τάξη Πραγμάτων προπαγανδιζόταν ήδη πριν 30 χρόνια όπου, το 1988 το αγγλικό περιοδικό Economist, ένα περιοδικό καθαρά των Ιλλουμινάτι, ωθούσε προς ένα παγκόσμιο νόμισμα. Όπως προβλέπουν τα σχέδια των ολιγαρχών αυτό θα επιτευχθεί μέχρι το τέλος του 2018 με μια παγκόσμια οικονομική κατάρρευση και ένα καινούργιο παγκόσμιο νόμισμα.
Νωρίτερα το 2017, το περιοδικό Economist είχε εκδώσει άλλο ένα σατανικό εξώφυλλο με κάρτες των Ιλλουμινάτι οι οποίες προέβλεπαν μελλοντικά γεγονότα όπως: πυρηνικός πόλεμος, εντάσεις μεταξύ χριστιανισμού και άλλων θρησκειών, τον Τραμπ να κάθεται επάνω στη γη κλπ. Όλα αυτά είναι σημεία που δείχνουν πόσο σκληρά εργάζονται οι ολιγάρχες για την επίτευξη της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Στο τελευταίο βίντεο παρουσιάζονται οι απόψεις ενός νεαρού σχετικά με την ανθρωπότητα τη σημερινή εποχή και πως πρέπει να πορευτούμε.
Μερικές φορές αναρωτιέται κανείς τι θα συμβεί σε όλες αυτές τις χαμένες ψυχές οι οποίες πιστεύουν πως ψηφίζοντας θα μπορέσουν να αλλάξουν το σύστημα ή ότι θα ταξιδέψουμε στον Άρη ή ότι ο άνθρωπος ταξίδεψε στο φεγγάρι (πράγμα που δεν έγινε ποτέ) και άλλα πολλά.
Οι άνθρωποι είναι τόσο προσηλωμένοι στην τεχνολογία που δεν μπορούν να ζήσουν ούτε 5 λεπτά χωρίς το κινητό τους. Άραγε τι θα συνέβαινε αν διακόπτονταν η παροχή ρεύματος για 5 μήνες; Ο κόσμος θα καταρρεύσει αλλά τότε θα είναι πολύ αργά. Η ανθρωπότητα πρέπει επιτέλους να αρχίσει να αμφισβητεί το σύστημα και όλη αυτήν την πραγματικότητα που τους παρουσιάζουν στα ΜΜΕ.
Ζούμε σε έναν τόσο συνθετικό κόσμο όπου όλα στον κόσμο γύρω μας είναι ψεύτικα: ψεύτικο φαγητό, ψεύτικος ουρανός, ψεύτικα χρήματα, ψεύτικη αγάπη, ψεύτικο ιατρικό σύστημα, ψεύτικους θεούς τους οποίους μας προωθούν κ.ο.κ. Το μόνο αληθινό το οποίο έχει σημασία είναι το πνεύμα μας, η ψυχή μας, η οποία είναι το μόνο που μπορούμε να σώσουμε. Διότι δεν μπορείς να σώσεις το σύστημα, η διεφθαρμένη ανθρωπότητα ήταν γραμμένο ότι θα πορεύονταν προς την πτώση.
Νομίζουμε ότι έχουμε να κάνουμε με φυσιολογικούς ανθρώπους, ενώ στην ουσία όλοι αυτοί που μας κυβερνούν είναι ψυχοπαθείς που δέχονται εντολές από ανώτατες εξουσίες. Γι αυτό ο κόσμος μας είναι έτσι σήμερα και η ελίτ προχωράει με την εφαρμογή της ατζέντας της για μια Νέα Τάξη Πραγμάτων. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε αυτό τόσο πιο γρήγορα θα απελευθερωθούμε από αυτήν την πλάνη.


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις