Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2017

VIDEO - “Καταπέλτης” ο Βασίλης Λεβέντης - ΞΕΒΡΑΚΩΣΤΡΑ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΙ

Μετωπική επίθεση στον Πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, εξηγώντας γιατί τον αποκάλεσε “ξεβρακώστρα”.

“Άστραψε και βρόντηξε” ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του
ΑΝΤ1 “Καλημέρα Ελλάδα” με τον Γιώργο Παπαδάκη.
Σχολιάζοντας επισήμανση ότι έχει πέσει έξω στις προβλέψεις του για πρόωρες εκλογές, ο κ. Λεβέντης απάντησε: «Πού να ήξερα ότι ο κ. Τσίπρας είναι… “ξεβρακώστρας”;». Υποστήριξε πως χρησιμοποίησε αυτόν τον χαρακτηρισμό, επειδή - όπως είπε - ο Πρωθυπουργός «υπογράφει ό,τι κι αν του ζητήσουν».
Αναφερόμενος στο θέμα της αλλαγής φύλου, ο κ. Λεβέντης σχολίασε πως «μία Κυβέρνηση που στα οικονομικά δεν έχει καμία επίδοση, θέλει να αλλάζει κανείς φύλο με μία αίτηση». Υπογράμμισε πως στα 27 κράτη-μέλη της Ε.Ε. μόνο τρία έχουν περάσει τέτοιο νομοσχέδιο και πως δεν υπήρχε λόγος να γίνει η Ελλάδα το τέταρτο. Εκτίμησε πως έγινε στην προσπάθεια της Κυβέρνησης να μεταθέσει την ατζέντα των εντυπώσεων. Στη συνέχεια, δικαιολόγησε το γεγονός ότι το κόμμα του καταψήφισε το επίμαχο νομοσχέδιο, λέγοντας ότι έπρεπε να προηγηθεί περισσότερη επεξεργασία και κοινωνικός διάλογος για το θέμα. «H φύση του ανθρώπου είναι από τον Θεό» είπε.
Συνεχίζοντας τη δριμεία κριτική στον Πρωθυπουργό, ο Βασίλης Λεβέντης είπε πως με τη λέξη “αυταπάτη” νομίζει ο κ. Τσίπρας ότι τα διόρθωσε όλα. «Δεν κάνουν έτσι οι άντρες! Οι άντρες εξηγούνται», είπε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας πως «δεν ήξερε ο κόσμος όλα αυτά τα ρεζιλίκια» που θα ακολουθήσουν.
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επεσήμανε συγκεκριμένες θέσεις του κόμματος, όπως: μείωση του αριθμού των βουλευτών, μείωση των μισθών των βουλευτών, να κοπούν οι συντάξεις των πρώην βουλευτών, αξιολόγηση στο Δημόσιο, να συμπτυχθούν οι συντάξεις σε μία.
Μίλησε επίσης για “δικτατορία” των 153 βουλευτών, υπενθυμίζοντας ότι όταν ο κ. Τσίπρας ήταν στην αντιπολίτευση καλούσε τον Αντώνη Σαμαρά να προκηρύξει εκλογές, επικαλούμενος την πτώση του στις δημοσκοπήσεις. Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, για εκλογές στην Ελλάδα το 2019, ο Βασίλης Λεβέντης αρκέστηκε να πει: «Πού θα βρει άλλον “ξεβρακώστρα” ο Ντάισελμπλουμ…»
Όσον αφορά το ενδεχόμενο συνεργασίας του με ΣΥΡΙΖΑ ή Νέα Δημοκρατία, ο κ. Λεβέντης δήλωσε πως «αν συνεργαστώ αύριο με τον Τσίπρα ή με τον Μητσοτάκη, θα το κάνω για τη χώρα.»
Εμφανίστηκε βέβαιος ότι η Ένωση Κεντρώων θα ξεπεράσει το ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές, διαμηνύοντας ότι «θα κάνω τους δημοσκόπους να κάψουν τα πτυχία που δεν έχουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις