Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις για τα ζώδια. 20/11 - 26/11/2017

Μπορείς να διαβάσεις όλα όσα προβλέπονται για την αισθηματική σου ζωή σύμφωνα με την αστρολογία.
Η αστρολόγος μελετά τα αστρολογικά γεγονότα της εβδομάδας και αναλύει τον τρόπο που θα επηρεάσουν την αισθηματική ζωή των 12 ζωδίων με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια.

Κριός 
Το πάθος και οι ευχάριστες εκπλήξεις κυριαρχούν στην αισθηματική σου ζωή και αυτή την εβδομάδα. Με την Αφροδίτη να συνεχίζει την πορεία της στον Σκορπιό και να συναντά τον Πλούτωνα σε μια όψη εξαγώνου στις 21/11, φαίνεται πως η σχέση σου με τον σύντροφό σου γίνεται πιο βαθιά και ουσιαστική, ενώ αν χώρισες πρόσφατα, πολλαπλασιάζονται οι πιθανότητες να ζήσεις στιγμές έντονου πάθους με τον/την πρώην σου. Παράλληλα, η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη στις 23/11 σε ωθεί να ανοίξεις τα φτερά σου και να κάνεις όνειρα για το μέλλον.

Από την άλλη, το τρίγωνο που σχηματίζεται μεταξύ του Ερμή από τον Τοξότη με τον Ουρανό από το ζώδιό σου στις 25/11, είναι μια όψη που φέρνει εκπλήξεις αλλά και ανατροπές. Ίσως νιώσεις μια έντονη ανάγκη να απεμπλακείς από καταστάσεις που σε καταπιέζουν στον ερωτικό τομέα και δεν αποκλείεται να λάβεις και κάποια απόφαση εν βρασμώ, την οποία αργότερα θα μετανιώσεις. Στη θετική της έκφανση, η όψη αυτή ενδέχεται να σου φέρει μια ξαφνική γνωριμία ή μια πρόταση – έκπληξη που θα σε ενθουσιάσει…

Ταύρος 
Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα διανύσουν μια όμορφη και αισθησιακή εβδομάδα, ενώ γενικότερα ο αισθηματικός τομέας παρουσιάζει ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω που σχηματίζεται στις 21/11, ευνοεί ιδιαίτερα τους δεσμευμένους Ταύρους, καθώς φέρνει ευκαιρίες για επίλυση τόσο οικονομικών όσο και συναισθηματικών προβλημάτων. Η σχέση σου μεταμορφώνεται και η οπτική σου για κάποια πράγματα αλλάζει, κάτι που φέρνει ανανέωση και αναζωπύρωση του πάθους ανάμεσα σε σένα και τον/την σύντροφό σου. Παράλληλα, θέματα συμβίωσης και κοινών πόρων έρχονται σε πρώτο πλάνο και ζητούν την προσοχή σας.

Από την άλλη, η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη και το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού δεν αποκλείεται να φέρουν επιστροφές παλιών συντρόφων με τους οποίους έχεις αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς. Ακόμη, αν έχεις βγει πρόσφατα από μια σχέση, ίσως να νιώσεις την ανάγκη να κόψεις οριστικά τις γέφυρες με το πρόσωπο αυτό και να μοιράσετε την κοινή σας περιουσία.

Δίδυμος 
Πρόκειται για μια σημαντική εβδομάδα για τα αισθηματικά σου, η οποία αποτελεί και την έναρξη κάποιων έντονων εξελίξεων. Στις 22/11 ο Ποσειδώνας επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων, ενώ την ίδια μέρα ο Ήλιος εισέρχεται στον Τοξότη, στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Φαίνεται, λοιπόν, πως αρχίζεις να «ξεμπερδεύεσαι» και να αντιλαμβάνεσαι κάποιες καταστάσεις με καθαρή ματιά, είτε αυτές αφορούν την τωρινή σου σχέση είτε ένα πρόσωπο από το παρελθόν που σε πολιορκεί.

Στις 25/11, το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού σε απελευθερώνει από μια κατάσταση που σε περιόριζε και σε βοηθά να εστιάσεις στο μέλλον, ενώ στις 28/11, η σύνοδος Ερμή – Κρόνου σε ωθεί να πεις κάποιες σκληρές κουβέντες και αλήθειες που βάζουν κάποια άτομα στη θέση τους. Από την άλλη, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Δίδυμους, οι παραπάνω όψεις σε καλούν να κάνεις κάποιες συζητήσεις με τον/την σύντροφό σου και να καταλήξετε μαζί σε κάποιες λογικές λύσεις για πιθανά προβλήματα που αντιμετωπίζετε.

Καρκίνος 
Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας ευνοεί ιδιαίτερα τα αισθηματικά σου. Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στον Σκορπιό και στον 5ο ηλιακό σου οίκο, χαρίζοντάς σου γοητεία και ανεβασμένη ερωτική διάθεση, ενώ στις 21/11 συναντά τον Πλούτωνα σε μια όψη εξαγώνου, η οποία πολλαπλασιάζει τις πιθανότητες να έρθει στη ζωή σου ένα πρόσωπο, με το οποίο θα έχετε εξαιρετική χημεία. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να συνάψεις ακόμη και καινούριο δεσμό!

Από την άλλη, αν ανήκεις στους δεσμευμένους εκπρόσωπους του ζωδίου, φαίνεται πως η σχέση σου μεταμορφώνεται, πως το πάθος μεταξύ σας είναι έντονο και πως δεν αποκλείεται να δεχτείς ακόμη και μια πρόταση επισημοποίησης από τον/την σύντροφό σου. Ακόμη, το θέμα της απόκτησης απογόνων σε απασχολεί έντονα και υπάρχουν ενδεχόμενα ακόμα και για μια εγκυμοσύνη. Παράλληλα, η επιστροφή του Ποσειδώνα σε ορθή πορεία στις 22/11 σε παρακινεί να ονειρευτείς το μέλλον και να κάνεις ρομαντικά σχέδια για τον δεσμό σου…

Λέων 
Η εβδομάδα σου προμηνύεται αρκετά διασκεδαστική και ενθουσιώδης. Αν και η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στο ηλιακό σου ναδίρ, φέρνοντας μια νοσταλγία για παρελθοντικές ερωτικές ιστορίες, η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη στις 22/11, εκκινεί ένα διάστημα, κατά το οποίο αφήνεσαι σε νέες, ερωτικές περιπέτειες. Η ανάγκη σου για φλερτ και διασκέδαση εντείνεται, ενώ φαίνεται πως εκπέμπεις και μια λάμψη που προσελκύει θαυμαστές. Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού στις 25/11, αυξάνει τις πιθανότητες να έρθει στο δρόμο σου μια παρουσία που θα σε εξιτάρει! Βγες εκεί έξω και φανέρωσε τον γενναιόδωρο εαυτό σου, που αφήνει λίγους ασυγκίνητους…

Οι δεσμευμένοι Λέοντες, από την άλλη, φαίνεται πως έχουν την ανάγκη να κάνουν διασκεδαστικά πράγματα με το ταίρι τους και πως διανύουν όντως μία περίοδο ανανέωσης. Το ερωτικό παιχνίδι και η καλή επικοινωνία τους φέρνουν πιο κοντά με τον/την σύντροφό τους, καθώς και ένα πιθανό επικείμενο ταξίδι αναψυχής. Παράλληλα, η κοινή τους συμβίωση και το θέμα της απόκτησης παιδιών, είναι θέματα που τους απασχολούν έντονα και αποτελούν πεδίο συζητήσεων…

Παρθένος 
Πρόκειται για μια σημαντική εβδομάδα για τις αισθηματικές σου υποθέσεις, καθώς το πλανητικό σκηνικό φαίνεται να κλείνει έναν κύκλο από το παρελθόν και να σε οδηγεί να απολαύσεις το σήμερα. Αρχικά, το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα που σχηματίζεται στις 21/11, αποτελεί μια εξαιρετικά θετική όψη που βελτιώνει την επικοινωνία με τον/την σύντροφό σου, ανανεώνει τη σχέση σου και σε παρακινεί να εκφράσεις τα πιο βαθιά σου συναισθήματα. Παράλληλα, αν ανήκεις στους αδέσμευτους Παρθένους, ευνοεί ιδιαίτερα τις νέες γνωριμίες, κάποια από τις οποίες ενδέχεται να αποδειχθεί μοιραία για την πορεία των αισθηματικών σου.

Από την άλλη, η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη στις 22/11 και το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό στις 25/11, σε καλούν να κάνεις κάποια συμφιλίωση με το παρελθόν και να διώξεις από πάνω σου απωθημένα και καταστάσεις από τα παλιά που σε έχουν φθείρει. Σε αυτό συνηγορεί και η επιστροφή του Ποσειδώνα σε ορθή πορεία στις 22/11, η οποία εκκινεί μια νέα περίοδο για τις σχέσεις σου, μακριά από ψευδαισθήσεις…

Ζυγός 
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, ο κυβερνήτης σου συναντά τον Πλούτωνα σε μια όψη εξαγώνου, η οποία σου δημιουργεί μια υπέρμετρη ανάγκη για υλική και συναισθηματική ασφάλεια, οι οποίες φαίνεται να βρίσκουν ανταπόκριση από το ταίρι σου και τρόπους να ικανοποιηθούν. Και αυτοί έρχονται μέσα από τον ειλικρινή διάλογο που καλείσαι να κάνεις με τον/την σύντροφό σου, καθώς ο Ήλιος εισέρχεται στον Τοξότη στις 22/11. Ξεκινά, λοιπόν, ένα διάστημα κατά το οποίο η επικοινωνία στη σχέση σου βελτιώνεται και ο διάλογος λύνει προβλήματα. Σε αυτό συνηγορεί και η πορεία του Ερμή στο ίδιο κομμάτι του ωροσκοπίου σου, ο οποίος συναντά και τον Ουρανό στις 25/11,  μια όψη που ενδέχεται να φέρει και κάποια καλά νέα που περίμενες να ακούσεις από το ταίρι σου.

Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Ζυγούς, το παραπάνω πλανητικό σκηνικό σε καλεί να αφήσεις πίσω σου ανασφάλειες και να ανοιχτείς σε νέες γνωριμίες. Μάλιστα, με το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού είναι πιθανό να έρθει στο δρόμο σου ένα νέο πρόσωπο με εντελώς απροσδόκητο τρόπο, το οποίο θα σε εξιτάρει διανοητικά και θα σε κάνει να δεις τις σχέσεις από μια νέα, πιο φρέσκια οπτική…

Σκορπιός 
Το πλανητικό σκηνικό συνεχίζει να λειτουργεί ευνοϊκά για τις αισθηματικές σου υποθέσεις και αυτή την εβδομάδα. Η Αφροδίτη εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιό σου και στις 21/11 συναντά τον κυβερνήτη σου, τον Πλούτωνα, σε μια όψη εξαγώνου, η οποία φέρνει πολύ θετικές εξελίξεις στον δεσμό σου. Βελτιωμένη επικοινωνία, εκ βαθέων συζητήσεις αλλά και κοντινές αποδράσεις που σας αναζωογονούν, είναι στο μενού των ημερών. Επίσης, δεν αποκλείεται να κάνεις μια πρόταση στο ταίρι σου, ώστε να πάτε τη σχέση σας ένα βήμα παρακάτω.

Από την άλλη, αν ανήκεις στους αδέσμευτους Σκορπιούς, η όψη αυτή σου χαρίζει την αυτοπεποίθηση και τη γοητεία που χρειάζεσαι για να κατακτήσεις νέους ερωτικούς στόχους και να διεκδικήσεις αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει. Γίνεσαι πιο εκφραστικός και εκπέμπεις ένα μυστήριο και μία ελκυστικότητα που σε κάνουν ακαταμάχητο. Σε αυτό συνηγορεί και η επιστροφή του Ποσειδώνα σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων στις 22/11, η οποία σου δημιουργεί την ανάγκη να αφεθείς στην μαγεία του έρωτα…

Τοξότης 
Την εβδομάδα αυτή η αισθηματική σου ζωή αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ο Ερμής συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιό σου, κάνοντάς σε ιδιαίτερα επικοινωνιακό, ενώ το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό, φανερώνει πως το φλερτ και η διασκέδαση δε θα λείψουν λεπτό από τη ζωή σου, ενώ αν είχε επιστρέψει ένα παλιό σου πάθος, από δω και πέρα οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές. Σε αυτό συνηγορεί και η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σου στις 22/11, ο οποίος εκκινεί τον γενέθλιο μήνα σου και σε κάνει να νιώθεις πιο λαμπερός, πολλαπλασιάζοντας τους θαυμαστές και τα υποψήφια ταίρια.

Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου βιώνουν, επίσης, έντονες και ερωτικές στιγμές, οργανώνουν δραστηριότητες με το ταίρι τους που τους φέρνουν ακόμα πιο κοντά, ενώ ίσως να προχωρούν και σε προτάσεις επισημοποίησης. Η ανεβασμένη σεξουαλικότητα ανανεώνει τη σχέση και το πάθος αναζωπυρώνεται. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να προκύπτει μία εγκυμοσύνη ή να αποκτούν τον πρώτο τους απόγονο!

Αιγόκερως
Η εβδομάδα σου προμηνύεται άκρως ερωτική. Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό συναντά τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου σε μια όψη εξαγώνου, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις να ζήσεις αξέχαστες στιγμές με το ταίρι σου. Η σεξουαλική διάθεση θα είναι ανεβασμένη, ανανεώνοντας τη σχέση σου, ενώ δεν αποκλείεται να δεχθείς μία πρόταση από κείνον/η που θα σου ξυπνήσει πολύ ρομαντικά αισθήματα. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, η όψη αυτή είναι πολύ πιθανό να φέρει ένα καινούριο πρόσωπο στο δρόμο σου, με το οποίο θα υπάρχει ιδιαίτερη χημεία και έντονα συναισθήματα.

Ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη και ο Ποσειδώνας επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων, κάτι που φανερώνει πως μετά από μία περίοδο έντονης ενδοσκόπησης, αρχίζεις να ξεκαθαρίσεις μέσα σου αυτά που αισθάνεσαι, να αφουγκράζεσαι καλύτερα τις προσωπικές σου ανάγκες και να έχεις μια ξεκάθαρη αντίληψη ως προς τα θέλω και τις επιλογές που πρέπει να κάνεις από δω και πέρα στα αισθηματικά σου.

Υδροχόος 
Την εβδομάδα αυτή, ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη συναντά τον κυβερνήτη σου, τον Ουρανό σε μια όψη τριγώνου, ενώ παράλληλα ο Ήλιος εισέρχεται στον 11ο ηλιακό σου οίκο, φαινόμενα που ανεβάζουν την κοινωνική και επικοινωνιακή σου διάθεση. Θα έχεις τη δυνατότητα να εκφράσεις τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σου με αμεσότητα στο ταίρι σου, ώστε να αποκαταστήσεις πιθανούς τριγμούς που είχαν δημιουργηθεί ανάμεσά σας. Από την άλλη, αν ανήκεις στους αδέσμευτους, φαίνεται πως διευρύνεις τον κύκλο και τις επαφές σου, γνωρίζοντας νέες, ενδιαφέρουσες παρουσίες, ανάμεσα στις οποίες ίσως να κρύβεται και κάποιος μεγάλος έρωτας!

Από την άλλη, το εξάγωνο που κορυφώνεται μεταξύ του της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στις 21/11, φανερώνει πως έρχεσαι πιο κοντά με τις ανάγκες σου και πως νιώθεις να λαμβάνεις την ασφάλεια που χρειάζεσαι από τον/την σύντροφό σου. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου φαίνεται πως αφουγκράζονται καλύτερα τις επιθυμίες και τις προτεραιότητές τους, κάνοντας καλύτερες επιλογές στα αισθηματικά τους από δω και πέρα… 

Ιχθύς 
Ο ρομαντισμός και το πάθος εξακολουθούν να υπάρχουν στη ζωή σου και αυτή την εβδομάδα, ενώ παράλληλα φαίνεται πως το ξεδιαλύνεται το τοπίο σε κάποιες αισθηματικές σου υποθέσεις. Ο Ερμής συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Τοξότη και σχηματίζει μια όψη τριγώνου με τον Ουρανό, ενώ ο Ποσειδώνας επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου, φανερώνοντας πως η αυτοεκτίμησή σου επανέρχεται και πως μετά από μία περίοδο επαναξιολόγησης προσώπων και καταστάσεων, αρχίζεις να κατασταλάζεις στο ποιά είναι αυτά που πραγματικά ζητάς από το ταίρι σου και τη σχέση σας. 

Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου από την άλλη, είναι πολύ πιθανό να γνωρίζουν ένα πρόσωπο που τους ανανεώνει και τους ξυπνά πρωτόγνωρα πάθη. Αυτό ενισχύεται και από μία όψη που κορυφώνεται στις 21/11, ένα εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, το οποίο είναι πολύ πιθανό να φέρει στο δρόμο σου μια ξεχωριστή παρουσία που θα ομορφύνει τη ζωή σου…



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις