Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Oι ΗΠΑ έδωσαν χιλιάδες δολάρια σε μέλη του FSA…..

Σύμφωνα με το site πληροφοριών Al-Hadath επικαλούμενο πηγές του FSA  η διεθνής συμμαχία διευθέτισε τους λογαριασμούς της με περίπου  200 μέλη του FSA που είχαν αναπτυχθεί κοντά στο συριακό συνοριοπέρασμα al-Tanf.

Ο εκπρόσωπος τύπου της  »Ταξιαρχίας » Al-Masrah τρομοκρατικής οργάνωσης θυγατρικής
του FSA αναφέρει ότι 180 από τα μέλη της δέχθηκαν ο καθένας το ποσό των 2 000 δολαρίων για να εγκαταλείψουν την οργάνωση. Αυτό το ποσό- υπόλοιπο επέρχεται επομένως και σηματοδοτεί το τέλος της  λογισμικής και οικονομικής υποστήριξης της Washington προς τον FSA.Οι SDF είναι έκτοτε οι μόνοι σύμμαχοι των ΗΠΑ στο βορρά και στην ανατολική Συρία και είναι αυτοί που ευνοούνται από την βοήθειά τους  προσθέτει η πηγή.
Η νίκη του συριακού στρατού στο Abou Kamal βρίσκεται στη βάση του τέλους της συνεργασίας μεταξύ της οργάνωσης της Ταξιαρχίας  Al-Masrah και της διεθνούς συμμαχίας.Μια στρατιωτική βάση είχε ειδικά οργανωθεί στην πόλη για την εκπαίδευσή τους. Πάντα σύμφωνα με το Al-Hadath, οι ΗΠΑ έχουν την πρόθεση να κλείσουν μια άλλη βάση στο al-Tanf.Μια στρατιωτική πηγή αμερικάνικη ανακοίνωσε ότι οι στρατιωτικοί είναι διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν τη βάση αλλά η νέα τους μετεγκατάσταση δεν έχει ακόμη καθοριστεί..presstv 19.11.17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις