Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

«Ποινή» Ομαδικής Αποβολής Στο 15μελες Του Γυμνασίου Επέβαλε Ο Σύλλογος Διδασκόντων ;;;

Οι καταλήψεις μάλλον δεν θα μείνουν ατιμώρητες για τους μαθητές του Γυμνασίου και κυρίως για τα μέλη του 15μελους Μαθητικού Συμβουλίου αφού σύμφωνα με πληροφορίες
ανακοινώθηκε ομαδική αποβολή με απόφαση της Διεύθυνσης και του Συλλόγου Διδασκόντων του Γυμνασίου.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής :

«H διευθύντρια του Γυμνασίου και oi καθηγητές του συλλόγου των διδασκόντων καθηγητών αποφάσισαν να τιμωρήσουν με ομαδική αποβολή όλους τους μαθητές του δεκαπενταμελούς συμβουλίου και να ποινικοποιήσεων τον αγώνα τους για δημόσια δωρεάν και ποιοτική παιδεία. Για να απαξιώσουν την καθολική, μαζική συμμετοχή των μαθητών στην κατάληψη.

Η αλήθεια είναι ότι όλοι οι μαθητές του σχολείου μαζί με όλους τους μαθητές του δεκαπενταμελούς συμμετείχαν στην κατάληψη. Επομένως η απόφαση για ομαδική τιμωρία του εκλεγμένου δεκαπενταμελούς συμβουλίου των μαθητών, είναι απολύτως παράνομη, άδικη και απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά από το νόμο.

Η διευθύντρια και ο σύλλογος των καθηγητών οφείλουν να ακυρώσουν την αντιδημοκρατική και αντιπαιδαγωγική απόφαση που όχι μόνο είναι παράνομη αλλά και αντιδεοντολογική.

Οι εκπαιδευτικοί είναι παιδαγωγοί και όχι τιμωροί. Τέτοιες αποφάσεις – τιμωρίες δεν τιμούν καθόλου την εκπαιδευτική κοινότητα και είναι τελείως έξω από τα παιδαγωγικά όρια και απαξιώνουν ιδιαίτερα το δημόσιο σχολείο.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις