Κυριακή, 5 Νοεμβρίου 2017

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ακομα πατριωτες σε αυτον τον τοπο.....«Αναστήθηκε» φρεγάτα τύπου “S” και πάει πόλεμο – Δείτε πως αυτό κατέστη εφικτό!

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι Δευτέρα 06 Νοεμβρίου 2017 θα υπογραφεί στο ΓΕΝ η Σύμβαση για την προμήθεια και την εγκατάσταση τεσσάρων (4) ηλεκτροπαραγωγών ζευγών,
κατασκευής των εταιρειών “BAUDOUIN” και “LEROY SOMER”, σε μία φρεγάτα τύπου “S” του Πολεμικού Ναυτικού, προς αντικατάσταση των υφιστάμενων, παλαιάς τεχνολογίας.
Η εγκατάσταση θα πραγματοποιηθεί από την εταιρεία «ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΑΕ».
Το σημαντικό κόστος της προμήθειας και της εγκατάστασης των ζευγών θα καλυφθεί εξ’ ολοκλήρου από τον κ. Παναγιώτη Λασκαρίδη, πλοιοκτήτη και μέλος της Εταιρείας Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ (Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία).
Η Σύμβαση θα υπογραφεί από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, από τον εφοπλιστή κ. Παναγιώτη Λασκαρίδη, από εκπρόσωπο της εταιρείας “BAUDOUIN” και από εκπρόσωπο της εταιρείας «NΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΑΕ».
Με δωρεά προς το Πολεμικό Ναυτικό συντηρούμε πλέον μονάδες του Στόλου μας…
Φαίνεται πως η απώλεια της Φρεγάτας «Κανάρης» και η επιδείνωση στα ελληνοτουρκικά κινητοποίησε άπαντες για την αναπλήρωση της απώλειας.
Χτες το Ανώτατο Ναυτικό Συμβούλιο συνεδρίασε  για την επιλογή νέου κυβερνήτη για την φρεγάτα «Κανάρης» και σίγουρα «έπεσαν πολλά» στο τραπέζι των συζητήσεων.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις