Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017

Βίντεο – σοκ: Άγριο ξύλο στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας - Μπουνιές και κλωτσιές στη συνέλευση

Επεισόδια σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης στο Εργατουπαλληλικό Κέντρο της Πάτρας, λίγο πριν γίνουν οι εκλογές.

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν στο Εργατικό Κέντρο, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα τοπικά Μέσα εισέβαλαν μέλη του ΠΑΜΕ, τα οποία υποστήριζαν ότι δεν ακολουθούνται όλες οι νόμιμες και προβλεπόμενες διαδικασίες.
Οι συνδικαλιστές πιάστηκαν στα χέρια και έπεσαν μέχρι και μπουνιές.
Αστυνομία στο Εργατικό Κέντρο
Στο χώρο του Εργατικού Κέντρου της Πάτρας κλήθηκε από την πλειοψηφία της διοίκησης η αστυνομία, προκειμένου να συλλάβει συνδικαλιστές της αντιπολίτευσης, οι οποίοι αντέδρασαν στην προσπάθεια διεξαγωγής της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων χωρίς να εμφανίζεται ποια σωματεία έχουν δικαίωμα ψήφου.
Η ένταση ήταν μεγάλη από την αρχή της συνεδρίασης καθώς συγκεκριμένες παρατάξεις ζητούσαν αναβολή, ενώ έκαναν λόγο για την παράταξη του Δημήτρη Καραγεωργόπουλου αναφέροντας τα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του λόγω μη ύπαρξης μητρώου.
Στη συνέλευση έγινε απολογισμός από την πρόεδρο του Δ.Σ. Σταυρούλα Νικολάου- Παναγοπούλου ενώ στη συνέχεια ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για τις εκλογές.
Τελικά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, λόγω της έντασης.


Πηγή: tempo24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις