Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2017

“Καμία σχέση του επιτελείου μου με Ρωσία”, λέει ο Τραμπ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ επανέλαβε σήμερα ότι δεν υπήρξε «καμία συνέργεια» ανάμεσα στο επιτελείο της προεκλογικής εκστρατείας του το 2016 που τον
οδήγησε στον Λευκό Οίκο και στη Ρωσία, και είπε ότι δεν ανησυχεί παρά την απαγγελία κατηγοριών χθες εις βάρος του πρώην συμβούλου του Μάικλ Φλιν.
«Καμία συνέργεια», απάντησε ο Αμερικανός πρόεδρος στους δημοσιογράφους που τον ρώτησαν για την απόφαση του πρώην συμβούλου εθνικής ασφαλείας να δηλώσει ένοχος επειδή είπε ψέματα στο FBI και να συνεργαστεί με τη δικαιοσύνη. Μια δραματική εξέλιξη στην έρευνα που αγγίζει στο εξής τον στενό κύκλο του Αμερικανού προέδρου.
«Όχι, δεν είμαι», δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν είναι ανήσυχος, στην πρώτη αντίδρασή του μετά την απαγγελία κατηγοριών εις βάρος του Φλιν.
«Αυτό που καταδείχθηκε είναι ότι δεν υπάρχει καμία συνέργεια, καμία συνέργεια. Δεν υπήρξε απολύτως καμία συνέργεια» είπε από τους κήπους του Λευκού Οίκου, προτού υπογραμμίσει τη σημαντική νίκη που απέσπασαν οι Ρεπουμπλικανοί στη διάρκεια της νύχτας με την έγκριση από τη Γερουσία της φορολογικής μεταρρύθμισης.
«Είμαστε κατά συνέπεια πολύ ευτυχισμένοι. Και ειλικρινά η χθεσινή νύχτα ήταν μια σημαντική νύχτα. θα δούμε τι θα συμβεί», συνέχισε ο Ντόναλντ Τραμπ, προτού αναχωρήσει για τη Νέα Υόρκη όπου θα περάσει την ημέρα του.
Πηγή : militaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις