Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.... ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ!! Έξωση στο ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου Κρήτης - Χρωστάει 9 ενοίκια! ΚΟΡΟΪΔΑΚΙ ΕΛΛΗΝΑ ΞΑΝΑ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΥΣ!

Το ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου Κρήτης δεν έχει να πληρώσει τα ενοίκια του ακινήτου που μισθώνει και κινδυνεύει με έξωση, καθώς η ιδιοκτήτρια κατέθεσε αγωγή.

Η ιδιοκτήτρια του ακινήτου στο οποίο στεγάζεται η Νομαρχιακή Επιτροπή στην οδό Εμμανουήλ Καστρινάκη, έχει ήδη αποστείλει σχετική αγωγή με την οποία καταγγέλλεται η σύμβαση μίσθωσης του ακινήτου και ζητείται η έξωση της Επιτροπής. 
Σύμφωνα με το cretalive.gr, η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου έχει διακόψει να καταβάλει μισθώματα από τον Ιούλιο του 2017. Εκτός όμως από τη μη πληρωμή μισθωμάτων, έτσι όπως περιγράφεται στο κείμενο της Αγωγής, η ιδιοκτήτρια του ακινήτου καταγγέλλει ότι και πριν από τον Ιούλιο του 2017, η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ δεν κατέβαλε σταθερά και στο σύνολό του το συμφωνημένο μίσθωμα, αλλά προχωρούσε σε άτακτες πληρωμές και με καθυστερήσεις. Συνολικά υπολογίζεται ότι η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου, οφείλει ποσά που αντιστοιχούν σε 9 μισθώματα ενοικίασης του ακινήτου και σε μέρος ενός ακόμα μισθώματος.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στον ίδιο χώρο συστεγάζεται ο μοναδικός βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη Βασίλης Κεγκέρογλου που φέρεται να πληρώνει το ίδιο διάστημα κανονικά τα μισθώματα!
Πάντως ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου, Μιχάλης Καρακατσάνης,υποβαθμίζει με δηλώσεις του στην "Πατρίδα" το όλο θέμα και υποστηρίζει πως δεν υφίσταται κάποιο σοβαρό πρόβλημα, αναφορικά με την καταβολή των μισθωμάτων και πως θα βρεθεί λύση αν και τονίζει ότι ελάχιστα μέλη της νομαρχιακής συνεισφέρουν.
Πηγή: cretalive, ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις