Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2017

Η Αλβανία δημιουργεί τον εθνικό της αερομεταφορέα …με τη βοήθεια της ‘Turkish Airlines’

Τίρανα.
Με τη βοήθεια της ‘Turkish Airlines’ η Αλβανία δημιουργεί μια εθνική αεροπορική εταιρεία που φέρει το όνομα «Air Albania», όπως σημειώνει το τηλεοπτικό κανάλι των Σκοπίων A1On.
Η πρώτη πτήση αναμένεται να αρχίσει στις αρχές του 2018.
Ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα, ο οποίος εμπλέκεται προσωπικά στη δημιουργία της εταιρείας, διευκρίνισε ότι θα αρχίσουν πτήσεις που θα συνδέουν τα Τίρανα με τα
Σκόπια, την Ποντγκόριτσα, την Πρίστινα, το Σαράγεβο και το Ζάγκρεμπ.
Ο Αλβανός πρωθυπουργός, Έντι Ράμα, σύμφωνα με το βουλγαρικό πρακτορείο ειδήσεων ‘Fokus’, δήλωσε ότι η δημιουργία του αλβανικού εθνικού μεταφορέα είναι ένας από τους στόχους τους οποίους είχε θέσει η κυβέρνηση των Τιράνων.
Επιπρόσθετα, κροατική ιστοσελίδα αναφέρει ότι ο Αλβανός πρωθυπουργός, Έντι Ράμα, ήταν στην Τουρκία την περασμένη εβδομάδα και επιβεβαίωσε την έναρξη της αλβανικής αεροπορικής εταιρείας στις αρχές του 2018.
Ο Έντι Ράμα εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Τούρκο ομόλογό του και τον εκτελεστικό διευθυντή της “Turkish Airlines” για την πολύτιμη βοήθειά τους στη δημιουργία της αλβανικής επιχείρησης.
Ο Ράμα ανέφερε ότι το σχέδιο της δημιουργίας του εθνικού μεταφορέα βρίσκεται στο τελικό στάδιο και δεν υπάρχει καμία δέσμευση για συγκεκριμένη ημερομηνία έναρξής του.
(Στοιχεία από total-croatia-news.com,  focus-news.net)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις