Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Το μυστικό του αδυνατίσματος δεν βρίσκεται στη δίαιτα και έχει άμεσα αποτελέσματα!

Η περίοδος μετά τις γιορτές είναι η πιο βασανιστική περίοδος για όλους όσους έχουν σωματότυπο και παίρνουν εύκολα περιττά κιλά και φυσικά περιττό λίπος.

Ωστόσο το βασικό λάθος που κάνουν όλοι είναι να ξεκινάνε εξοντωτικές δίαιτες και έντονη γυμναστική για να μπορέσουν να επιστρέψουν γρήγορα στην παλιά τους φυσιολογικότητα.
Ας δούμε μερικά επιστημονικά δεδομένα που έχουν προκύψει από πολυετές έρευνες.
Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που δημοσιεύθηκε στην «Αμερικανική Επιθεώρηση Κλινικής Διατροφής» δύο λίτρα νερό την ημέρα βοηθούν περισσότερο στο να χάσουμε κιλά συνοδευόμενα από μία απλή προσεγμένη διατροφή, παρά μία εξοντωτική δίαιτα που περιέχει λιγότερο από 2λίτρα την ημέρα νερό.
Το Ινστιτούτο Ιατρικής (ΙΟΜ) των Η. Π. Α συνιστά να καταναλώνουν οι ενήλικες περίπου 2,5 λίτρα υγρών την ημέρα ποσότητα που συμπεριλαμβάνει το νερό από τα τρόφιμα και κάθε είδους ρόφημα και ποτό (συμπεριλαμβανομένων καφέδων, αναψυκτικών, χυμών, ποτών κ.τ.λ.)
Όπως επισημαίνουν επιστήμονες, από την Σχολή Δημοσίας Υγείας του Πανεπιστημίου Charité, στο Βερολίνο, υπολογίζεται ότι ο μέσος ενήλικας λαμβάνει 400-500 θερμίδες την ημέρα από τα ροφήματα που καταναλώνει.
Αν, συνεπώς, κάποιος φροντίσει να αλλάξει το είδος των ροφημάτων που καταναλώνει με πιο λάιτ ή με μηδενικές θερμίδες εκδοχές τους ή με σκέτο νερό, είναι πολύ πιθανό να χάσει ακόμα περισσότερο βάρος.


Το σημαντικότερο λοιπόν για επιτύχουμε την απώλεια βάρους και λίπους από το σώμα μας είναι όπως επισημαίνει η έρευνα του Πανεπιστημίου Charité να δημιουργήσουμε μία εξατομικευμένη ενυδάτωση του οργανισμού μας βάση των στοιχείων που χρειάζεται ο ίδιος οργανισμός ώστε να επανεκκινήσει την σωστή λειτουργία του μεταβολισμού μας. Με αυτό τον τρόπο το αποτέλεσμα θα είναι γρήγορο εντελώς υγιής και φυσικό αλλά το κυριότερο μόνιμο.
Ωστόσο η λανθασμένη αντίληψη που υπάρχει στην χώρα μας είναι το χρονοδιάγραμμα που θέτουμε για την απώλεια βάρους περιμένοντας όλοι να χάσουμε 20 και 30 κιλά σε ένα μήνα. Η μαγική συνταγή είναι να θέτουμε ένα υγιής χρονοδιάγραμμα 6 μηνών ώστε να αφυπνιστεί ο οργανισμός και να λειτουργεί παράλληλα με την εξατομικευμένη δράση του εκάστοτε προϊόντος.
Η μοναδική λύση εξατομικευμένη φυσικής συνταγή αδυνατίσματος η οποία δημιουργείται βάση ερωτηματολογίου για το κάθε έναν ξεχωριστά που βρήκαμε στην χώρα μας είναι αυτή που θα βρείτε στον σύνδεσμο εδώ. Η επόμενη αξιόπιστη λύση αλλά λίγο πιο χρονοβόρα και αρκετά πιο δαπανηρή είναι η επίσκεψη σε ένα διαιτολόγο- διατροφολόγο οι οποίοι από τα λίγα που γνωρίζω συνεργάζονται με την εταιρεία που παράγει το παραπάνω προϊόν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις