Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Αν τα τελευταία χρόνια ζούμε με την απορία ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε έναν έντιμο συμβιβασμό και σε έναν ταπεινωτικό συμβιβασμό

Αν τα τελευταία χρόνια ζούμε με την απορία ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε έναν έντιμο συμβιβασμό και σε έναν ταπεινωτικό
συμβιβασμό, δεν έχουμε παρά να ανατρέξουμε στο τετρασέλιδο μήνυμα που έφερε πρόσφατα το περιστέρι προς επεξήγηση καταστάσεων και διευθέτηση παρεξηγήσεων ανάμεσα στον λαό και την κυβέρνηση. Έτσι, με τα στοιχεία που δόθηκαν, ανακαλύψαμε ότι άμα συμβιβάζεσαι έναντι δανεικών επιτελείς έντιμο ή ίσως και επαναστατικό έργο. 

Ο συμβιβασμός είναι ταπεινωτικός άμα φεύγεις από τις διαπραγματεύσεις στεγνός. Επίσης μάθαμε ότι δεν είναι προδοσία η αθέτηση λόγων και υποσχέσεων προς τον λαό άμα όλα αυτά τα κάνεις με πόνο ψυχής. Σημασία λοιπόν δεν έχει αν σκοτώνεις από πρόθεση αλλά αν συμπάσχεις με το θύμα...οποία διαστροφή...(!) 
Μετά το δακρύβρεχτο μεν αλλά επιτυχές ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε λαό κυβέρνηση, τυχόν προβλήματα ανάμεσα σε λαό και εξουσία θα διευθετηθούν άλλη φορά καθότι αυτά δεν αφορούν την κυβέρνηση..

ΜΑΡΙΝΑ ΔΑΠΟΝΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις