Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Εκρηκτικά πάλι στο λιμάνι του Ηρακλείου. Κουρουμπλής και Λιμενικό έβαλαν ζωές σε κίνδυνο απο ασχετοσύνη. Νέα γκάφα Κουρουμπλή μετά το Σαρωνικό.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη
ΣΕ ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ

Μετά την επιτυχία με τους 23 νεκρούς στη Μάνδρα επι Δούρου και τη δηλητηρίαση του Σαρωνικού απο τον Κουρουμπλή, το δράμα της χώρας συνεχίζεται. Η ασχετοσύνη σε όλο της το μεγαλείο και μετά φταίει ο απέναντι ή οι προηγούμενοι. Να μη ξεχάσουμε και το Ξυδιά της Θεσσαλονίκης…
Τα εκρηκτικά κύριοι (επιεικώς χρησιμοποιώ τη λέξη αυτή) δεν τα φυλάμε όπου νάναι και δεν μεταφέρονται με ότι νάναι.
Δεν είναι πατάτες. Ο Κουρουμπλής των ΕΛΠΕ ούτε αυτό το ήξερε ο καημένος. Αυτό όμως που με πείραξε πιο πολύ  είναι η ασχετοσύνη όλων των υπολοίπων και αναφέρομαι στο Λιμενικό, στο μ. δήμαρχο του Ηρακλείου και των Χανίων και στο μ. περιφερειάρχη της Κρήτης που ξέρει απο καινοτομίες… Ο Καμμένος πάλι μέ έχει συνηθίσει. Τι ευθύνη να του ζητήσεις. Δεν μπορεί.
Στη φωτογραφία της κορυφής σας δείχνω ένα container μεταφοράς εκρηκτικών και στη φωτογραφία που ακολουθεί ένα απο τα containers μεταφοράς, που φύλαξαν οι λιμενικοί τα εκρηκτικά που πάλι πιάστηκαν στο Ηράκλειο.
ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΑΧΡΗΣΤΟΙ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ
Να τρώνε τα προγράμματα των ΕΣΠΑ θέλουν μόνο στη περιφέρεια της Κρήτης και απο ουσία τίποτα. Νομίζουν, ότι τα εκρηκτικά είναι πατάτες. Είναι άσχετοι με άγνοια κινδύνου.
Πως επέτρεψαν Δήμαρχος και περιεφρειάρχης τα εκρηκτικά να φυλαχθούν στο λιμάνι στο Ηράκλειο στιβαγμένα όλα μαζί μέσα σε ένα κοινό container. Το Λιμενικό στη Κρήτη θέλει αλλαγές; Ξάδελφος του Βαρδινογιάννη;
Καμαρώστε τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις