Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2018

EKTAKTO - Επιτυχία του κινήματος: Πανικόβλητη η κυβέρνηση αναστέλλει τους αυριανούς πλειστηριασμούς στα Ειρηνοδικεία

Νέα επιτυχία του κινήματος αποτελεί η πανικόβλητη αναστολή των πλειστηριασμών.
Την αναστολή των πλειστηριασμών ανακοίνωσε έμφοβα η επίορκη διατεταγμένη
ομάδα των συμβολαιογράφων του κ. Ρούσκα στην Αθήνα – Πειραιά κάτω από τις υποδείξεις της κυβέρνησης Τσίπρα, η οποία βλέπει με τρόμο το κίνημα κατά των πλειστηριασμών να διευρύνεται και να προκαλεί ήδη εξελίξεις και ανακατατάξεις που μπορεί να αποδειχθούν ανατρεπτικές.
Ο πλειστηριασμός των γραφείων της ΛΑ.Ε αποδεικνύεται μπούμερανγκ για τις τράπεζες και την κυβέρνηση και αντί να πτοήσει, πεισμώνει και δίνει ώθηση στο κίνημα.

Αναστολή των φυσικών πλειστηριασμών μέχρι 31 Ιανουαρίου

Αναστέλλεται η διαδικασία των φυσικών πλειστηριασμών, που έχουν προγραμματισθεί για αύριο, Τετάρτη, και μέχρι 31.1.2018, σύμφωνα με ανακοίνωση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου και Δωδεκανήσου.
«Η απόφαση σχετίζεται με την εν εξελίξει νομοθετική διαδικασία εκσυγχρονισμού της διεξαγωγής των πλειστηριασμών» επισημαίνεται, ενώ αναμένεται η κατάθεση του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα της γ’ αξιολόγησης, στο οποίο θα προβλέπεται υποκατάσταση των φυσικών πλειστηριασμών (αυτοί που διεξάγονται στα ειρηνοδικεία) από ηλεκτρονικούς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, του πολυνομοσχεδίου θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες τροπολογία, η οποία θα ανοίγει το δρόμο για διενέργεια ηλεκτρονικών πλειστηριασμώνγια χρέη προς το Δημόσιο.

Η ανακοίνωση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου

«Τo Διοικητικό Συμβούλιο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου και Δωδεκανήσου ενημερώνει τα μέλη του Συλλόγου του, αλλά και τους νόμιμα συμμετέχοντες ότι αναστέλλεται η διαδικασία των φυσικών πλειστηριασμών, που έχουν προγραμματισθεί για αύριο και μέχρι 31.1.2018.»
» Η απόφαση σχετίζεται με την εν εξελίξει νομοθετική διαδικασία εκσυγχρονισμού της διεξαγωγής των πλειστηριασμών, νομοθετική διαδικασία που κρίνεται κατεπείγουσα ενόψει της ολοκλήρωσης της 3ης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις