Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Η μεγαλύτερη υποκρισία της εποχής μας παίρνει σάρκα και οστά μπροστά από τον Λευκό Οίκο

Του Άρη Δημόπουλου
Εκπρόσωποι της πολιτικής ορθότητας και μουσουλμάνοι μετανάστες, συγκεντρώθηκαν χθες έξω από τον Λευκό Οίκο στην Ουάσινγκτον προκειμένου να
διαμαρτυρηθούν για την μερική απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ μεταναστών που έχουν ασπαστεί το Ισλάμ, σε διάταγμα το οποίο έχει υπογραφεί από τον Ντόναλντ Τραμπ και πολεμάται ανελλιπώς από τις δικαστικές αρχές.
Οι συγκεντρωμένοι συμβολικά διοργάνωσαν σήμερα την διαμαρτυρία τους, στην επέτειο του ενός χρόνου από το πρώτο διάταγμα Τραμπ που υπογράφηκε στις 28 Ιανουαρίου του 2017. Έκτοτε έχει αναπτυχθεί μία τεράστια συζήτηση στις ΗΠΑ σχετικά με τις ελευθερίες και τα δικαιώματα των μουσουλμάνων μεταναστών, αλλά και τους περιορισμούς στις μεταναστευτικές ροές.
Eκεί βρίσκονταν όλοι.
Από ΜΚΟ και οργανώσεις προστασίας προσφύγων, μέχρι και ενώσεις Άθεων αλλά και Κομμουνιστικοί Σύλλογοι, που βρήκαν την ευκαιρία να διαδηλώσουν εναντίον του «μισητού» Τραμπ.
Πρόκειται φυσικά για μία από τις μεγαλύτερες υποκρισίες της εποχής μας, η οποία έλαβε χώρα την ώρα που εκατομμύρια Χριστιανοί ζουν υπό καθεστώς σκλαβιάς και εξοντωτικών διακρίσεων σχεδόν σε ολόκληρη την ασιατική και αφρικανική ήπειρο.
Φυσικά για αυτούς τους Χριστιανούς ,που βιώνουν πλέον τις διακρίσεις εναντίον τους ακόμη και στην «δημοκρατική» Δύση, οποιοσδήποτε τολμήσει να βγει στους δρόμους, αυτομάτως αποκαλείται «οπισθοδρομικός, μη πολιτικά ορθός, αναχρονιστικός» κ.α.
Στο όνομα λοιπόν της «πολιτικής ορθότητας», όλοι οι εκφραστές της κατέβηκαν χθες Σάββατο στο Lafayette Park της Ουάσιγκτον, αγνοώντας πλήρως τι σημαίνουν οι στοιχειώδεις έννοιες της ασφάλειας και της τάξης.
Προφανώς και αγνοούν πλήρως πως διαμαρτύρονται για ένα προεδρικό διάταγμα που επί της ουσίας αποκλείει τους πολίτες από «χώρες υψηλού κινδύνου» να μεταβούν στις ΗΠΑ, κάτι που αποτρέπει και τα τρομοκρατικά στοιχεία να «εισβάλλουν» στη χώρα.
Αναρωτιόμαστε πραγματικά, αν τυχόν αντί για μουσουλμάνους «προσεύχονταν» έξω από τον Λευκό Οίκο ομάδες Χριστιανών, θα υποστηρίζονταν ανοικτά από Άθεους, ΜΚΟ, Κομμουνιστές και ακτιβιστές;
el.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις