Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018

Σε πανστρατιά καλεί ο ΠΑΟΚ για την Μακεδονία: «Ολοι στο συλλαλητήριο»

Οι οργανωμένοι οπαδοί του «Δικεφάλου» απευθύνουν κάλεσμα για το συλλαλητήριο που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή και ώρα 14:00 στον Λευκό Πύργο

Τη δική του θέση αναφορικά με το Σκοπιανό και το ζήτημα της ονομασίας για τη γειτονική χώρα πήραν οι «Μακεδόνες», απευθύνοντας παράλληλα κάλεσμα για το συλλαλητήριο που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή και ώρα 14:00 στον Λευκό Πύργο.
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ:
«Ως CLUB ΠΑΟΚ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στον ίδιο μας τον εαυτό να μην πάρει θέση, για το εθνικό ζήτημα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας. Είμαστε υπερασπιστές της ιδέας του σοφιστή Γοργία περί της ένωσης όλων των Ελλήνων, μια ιδέα που εκπλήρωσε πρώτος ο Φίλιππος Β. Εμείς δεν αρκούμαστε μόνο σ’αυτό, παρά μόνο στο έργο του μεγάλου Έλληνα στρατηλάτη Αλέξανδρου που εναντιώθηκε σε όσους ήθελαν να κατακτήσουν την χώρα μας.
Ο ΠΑΟΚ εκφράζει το 100% του πληθυσμού της Μακεδονίας. Μοναδική μας υποχρέωση η υπεράσπιση αυτής της βαριάς ευθύνης. Δεν πρέπει να αφήσουμε στο ψευτοκρατίδιο των ξένων δυνάμεων να καπηλεύεται την πολιτισμική κληρονομιά αιώνων. Ο λαός του ΠΑΟΚ πάντα αντισυστημικός, εναντιωνόταν σε κάθε ενέργεια εναντίων των αρχών και των ιδεών του. Γι αυτό καλούμε όλο τον κόσμο ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων να παραστεί στο συλλαλητήριο της Κυριακής.
21 Ιανουαρίου ώρα: 14.00 ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ
ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις