Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018

UFO βλέπουν οι Τ/κ στα κατεχόμενα Καζιβερά.

«Έκπληκτοι» έμειναν οι κάτοικοι στο κατεχόμενο χωριό Καζιβερά της Κερύνειας, μετά την παρατήρηση στον ουρανό ενός άγνωστου αντικειμένου (UFO).
Σύμφωνα με την τ/κ εφημερίδα Kibris, τo «παράξενο» ιπτάμενο αντικείμενο παρατηρήθηκε καθαρά στον ουρανό κοντά στο θέρετρο της Aphrodite Beach, προκαλώντας «ενθουσιασμό» σε όσους το είδαν. Στην έντυπη, μάλιστα, έκδοση της εφημερίδας, δημοσιεύονται συνολικά 4 φωτογραφίες που δείχνουν το εν λόγω αντικείμενο σε διαφορετικές τοποθεσίες κοντά στην παραλία.
Λέγεται ότι το αντικείμενο που φάνηκε την περασμένη Πέμπτη το βράδυ είχε ένα ανοιχτό μπλε χρώμα. Οι άνθρωποι που είδαν το αντικείμενο στον ουρανό το περιέγραψαν ως UFO.
Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που στα κατεχόμενα οι κάτοικοι θεωρούν πως βλέπουν UFO. Υπενθυμίζεται ότι παρόμοια δημοσιεύματα υπήρχαν και κατά το 2015, με τον τίτλο μάλιστα «Μας ήρθαν πάλι τα UFO».
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα ιπτάμενα αντικείμενα που παρουσιάστηκαν στον ουρανό ήταν ορατά από τη Λευκωσία, την Κερύνεια και την Αμμόχωστο, είχαν χρώμα πορτοκαλί και σκορπούσαν ακτίνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις