Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

VIDEO - ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ - Παγκόσμιο Σοκ με το βίντεο ομαδικού βιασμού Ανάπηρης κοπέλας μέσα σε Λεωφορείο

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. Το περιστατικό, που σημειώθηκε ενώ το λεωφορείο ήταν εν κινήσει, έχει ξεσηκώσει μαζικές διαμαρτυρίες στη χώρα.

Σοκ σε ολόκληρο τον κόσμο έχει προκαλέσει το ερασιτεχνικό βίντεο από κινητό με τον ομαδικό βιασμό μια 18χρονης κοπέλας με ειδικές ανάγκες μέσα σε λεωφορείο στο Μαρόκο.
Το βίντεο δείχνει τρεις νέους άντρες να γδύνουν την άτυχη κοπέλα, να τη θωπεύουν και εν συνεχεία να τη βιάζουν, ενώ εκείνη ουρλιάζει ζητώντας βοήθεια.
Το πιο τραγικό απ όλα είναι ότι το περιστατικό σημειώθηκε σε εν κινήσει λεωφορείο, με τον οδηγό να μη σταματά και τους υπόλοιπους επιβάτες να μην την βοηθούν.
Έξι άνδρες προσήχθησαν από τις αρχές του Μαρόκου ως ύποπτοι για τον ομαδικό βιασμό της κοπέλας, ενώ αναμένονται συλλήψεις και βαριές κατηγορίες.
Το περιστατικό αυτό καταδικάστηκε ευρέως από τους Μαροκινούς, ιδίως μετά από μια πρόσφατη αύξηση των περιπτώσεων βιασμού στη βορειοαφρικανική χώρα και την αύξηση των ποσοστών εγκληματικότητας.
Μάλιστα, ξέσπασαν μαζικές διαμαρτυρίες στις περισσότερες μαροκινές πόλεις την Τρίτη, μετά από εκτεταμένη αγανάκτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Το Αγκαντίρ, η Καζαμπλάνκα και το Ραμπάτ καταγγέλλουν τα περιστατικά βίας κατά γυναικών και τις σεξουαλικές επιθέσεις, ενώ ακτιβιστές συνεχίζουν τις διαμαρτυρίες τους.
ΠΡΟΣΟΧΗ~ Βίντεο με σκληρές εικόνες:

ΠΗΓΗ: ant1news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις