Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου 2018

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΕΡΤ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ

Η ΕΡΤ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΩΣ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΜΕΣΩ ΔΕΗ ΝΑ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ…
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΑΤΟΠΗΜΑ. ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗ ΔΕΗ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΑΡΟΧΗ ΚΑΘΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΗ.
ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ. ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΟΥΤΕ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΩ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ… ΟΤΙ ΜΑΘΑΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΟΜΑΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΜΑΓΑΖΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ.
ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΦΙΜΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΤΕ ΣΤΑ ΜΟΙΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΩΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ. Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ. ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣ.
sotos206
______________________
https://wp.me/p8civZ-Ug

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις