Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018

Σοκ - Την απήγαγαν, την μετέφεραν στο δάσος και την βίασαν με σιδερόβεργες

Ένας ακόμα βιασμός γυναίκας στην Ινδία ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Η γυναίκα αγωνίζεται για τη ζωή της, αφού την απήγαγαν και την μετέφεραν με τη βία στο δάσος,
όπου και την βίασαν. Άγνωστος παραμένει ακόμα ο αριθμός των ανδρών που της επιτέθηκαν.


Η γυναίκα υπέστη βαριά τραύματα και τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι είχε και ρήξη εντέρου. Οι άνδρες την εγκατέλειψαν κάτω από μια γέφυρα κοντά σε ένα χωριό στο Νότιο Ντιναϊπούρ.

Η γυναίκα δήλωσε ότι επέστρεφε από μια εκδήλωση στο χωριό, όταν δέχθηκε επίθεση από δύο ντόπιους. Η αποτρόπαιη σεξουαλική επίθεση έγινε το βράδυ του Σαββάτου, αλλά την γυναίκα εντόπισε ένας περαστικός το απόγευμα της Κυριακής και κάλεσε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

«Παρατήρησα ότι η γυναίκα δεν είχε τις αισθήσεις της. Της έριξα νερό στο πρόσωπό και κουνήθηκε. Εκείνη την ώρα, παρατήρησα ότι το έντερό της έβγαινε από τα ιδιωτικά μέρη της», δήλωσε ο μάρτυρας στην αστυνομία, σύμφωνα με την εφημερίδα Hindustan Times.

«Η γυναίκα, μου είπε ότι ένας κάτοικος του χωριού και μερικά άλλα άτομα την απήγαγαν και την βίασαν σε μια απομονωμένη τοποθεσία. Φαίνεται ότι μετά από τον βιασμό, της επιτέθηκαν με κάποιο αντικείμενο (εικάζεται ότι ήταν σιδερόβεργες) και βγήκε το έντερο της».

Η γυναίκα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο μετά από χειρουργική επέμβαση και δύο άνδρες, ένας από τους οποίους αναγνωρίστηκε από το θύμα, συνελήφθησαν.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Πηγή: Dailymail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις