Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Ανακοίνωση του κόμματος Ελληνικό Όραμα αναφορικά με την σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τους διατελέσαντες Υπουργούς Υγείας του Σύριζα

Η χθεσινή συνεδρίαση της ολομέλειας της Βουλής έδειξε την ολοφάνερη συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ , ΑΝΕΛ και ΧΑ .
Οι τρείς σύμμαχοι και συνεργάτες σε όλα τα εθνικά και κάθε ειδους εγκλήματα καταψήφισαν  την πρόταση της  Ν.Δ. για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τους διατελέσαντες Υπουργούς Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ. Αναμενόμενη η στάση τους δεν εκπλήσει κανέναν. Οι απέλπιδες προσπάθειες να παραμείνουν στον κυβερνητικό θώκο με κάθε τίμημα είναι δεδομένες. Από την άλλη πλευρά έχουμε μια Χ.Α. που αυτοπροσδιορίζεται ως εθνικιστικό κόμμα αλλά παράλληλα συνηγορεί στην απόρριψη της πρότασης. Αναμενόμενη και αυτή η στάση διότι είναι πλέον κατανοητό απ΄όλους ότι ξεκάθαρα καπηλεύτηκαν τον πατριωτισμό των Ελλήνων υψώνοντας τους τόνους  όπου ήταν άσκοπο και στη συνέχεια απέδειξαν ότι είναι άκρως συστημικοί και υποταγμένοι σε κάθε απαράδεκτη ενέργεια ενάντια στη χώρα και τους πολίτες της. 'Αναφορικά τώρα τα φαντάσματα του παρελθόντος που αναβιώνουν στον καταστροφικό χώρο του ΠΑΣΟΚ δηλώνουμε ότι δεν δικαιούνται να φέρουν άποψη όπως συνηθίζει να κάνει ο λαλίστατος κ.Βενιζέλος.
 Ομιλεί βέβαια όπου πιστεύει ότι δεν κινδυνεύει  να εκτεθεί και σιωπά όταν πρέπει να μιλήσει και να εκτεθεί λέγοντας την αλήθεια στον Ελληνικό λαό.   Φτάνοντας στο διά ταύτα θα πούμε ότι κυβέρνηση και αντιπολίτευση  είναι ανύπαρκτες σε υψηλό βαθμό επικινδυνότητας.Το Ελληνικό Όραμα παραμένει απαρέγκλιτα και σταθερό στην ιδρυτική διακήρυξη του.


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις