Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018

Η χούντα του Τσίπρα και ο αυταρχισμός του Τόσκα!!!


Η χούντα του Τσίπρα και ο αυταρχισμός του Τόσκα!!!

Αύριο Πέμπτη 15/3, 12 το μεσημέρι, συγκέντρωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους συλληφθέντες, την ώρα διεξαγωγής της δίκης στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων.


Η κυβέρνηση Τσίπρα μετέτρεψε τις προσαγωγές των τριών αγωνιστών σε συλλήψεις
Η ΛΑ.Ε καλεί σε συγκέντρωση συμπαράστασης και διαμαρτυρίας την Πέμπτη 15/3 στις 12 το μεσημέρι στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων.
Η χούντα Τσίπρα – Κοντονή – Τόσκα μετέτρεψε τις προσαγωγές των δύο μελών της ΛΑ.Ε, Οδυσσέα Χαραλαμπόπουλου και Αλέξανδρου Ρωμανού Αγγελή και του μέλους κινήματος κατά των πλειστηριασμών Θωμά Καρρά σε κανονικές συλλήψεις και παραπέμπονται να δικαστούν στο αυτόφωρο αύριο Πέμπτη 15/3 στις 12 το μεσημέρι στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων με κατηγορίες για τρία πλημμελήματα: αντίσταση κατά της αρχής, διατάραξη κοινωνικής ειρήνης και απόπειρα άσκησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά αστυνομικού.

Η Ενωτική Πρωτοβουλία κατά των Πλειστηριασμών, η Λαϊκή Ενότητα και άλλες πολιτικές και κοινωνικές συλλογικότητες καταγγέλλουν την κυβέρνηση για τον αυταρχικό της κατήφορο και καλούν αύριο σε συγκέντρωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους συλληφθέντες την ώρα διεξαγωγής της δίκης (Πέμπτη 15/3 στις 12 το μεσημέρι) στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις