Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2018

Γνωστός δημοσιογράφος: Μην έχετε αυταπάτες, ετοιμαστείτε για πόλεμο!

«Αν θέλετε ειρήνη προετοιμαστείτε για πόλεμο.Αν θέλετε να μην χάσουμε εδάφη μας προετοιμαστείτε για πόλεμο.


Ο επιθετικός γείτονας, ο Ερντογάν θέλει να πει στους Τούρκους, θέλει να δείξει ενόψει κρίσιμων εκλογών το 2019 ότι ανακτά όχι μόνο το κύρος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας αλλά και εδάφη της. Δεν έχει σημασία αν είναι δικτάτορας ή αν θα επικρατήσει πάλι ακόμη και με εκτεταμένη νοθεία και βία.

Θέλει οπωσδήποτε να κραυγάσει στην προεκλογική του πορεία ότι έκανε μεγάλη περιφερειακή δύναμη την Τουρκία, ότι αψηφά τους μεγάλους της εποχής, ότι είναι πλέον τεράστια πολεμική μηχανή και ότι υποχρέωσε την Ελλάδα να εκσυγχρονίσει τη Λωζάνη και να δώσει εδάφη. Υποχρέωσε τον ελληνισμό να μοιραστεί όλους τους φυσικούς πόρους στο Αιγαίο και στα νερά της Κύπρου.

Μην έχετε αυταπάτες, ετοιμαστείτε για πόλεμο. Ετοιμαστείτε για σύγκρουση. Ετοιμαστείτε για αναμέτρηση χωρίς βοήθεια από κανέναν. Ήδη φαίνεται. Μόνη η χαλύβδινη ενότητα και η προετοιμασία θα αποτρέψει τον Ερντογάν από την υλοποίηση των στόχων του.

Οι εταίροι μας μας φόρτωσαν χρέη, μας οδήγησαν στο μνημόνιο, μας μετέτρεψαν σε προτεκτοράτο ακόμη και σήμερα επιχειρούν να εξασθενίσουν την άμυνά μας και να κάμψουν το φρόνημά μας. Όπως γράφει η εγκυρότατη γαλλική εφημερίδα Monde ο υπουργός Άμυνας κος Πάνος Καμμένος, ζήτησε βοήθεια από την Ευρωπαϊκή Ένωση και πήρε μόνο ευχές….

Η Ουάσινγκτον, το Λονδίνο και κυρίως οι Βρυξέλλες κρατάνε αποστάσεις από την καθημερινή ένταση στο Αιγαίο και το ενδεχόμενο πολεμικής αναμέτρησης.

Προετοιμαστείτε για πόλεμο κατά μήκος των συνόρων όλου του ελληνισμού. Από τη Θράκη έως και το νησί της Αφροδίτης. Στα χέρια του μνημονιακού κου Τσίπρα, η Ελλάς είναι καρυδότσουφλο στον ωκεανό των διεθνών εντάσεων. Δυστυχώς ο Αλέξης μας είναι μόνο ψέματα, μόνο υπηρέτης των δυνάμεων κατοχής, με ελάχιστες σοβαρές γνωριμίες στο διεθνή περίγυρο. Το ίδιο και ο υπουργός Εξωτερικών ο κος Νίκος Κοτζιάς. Ο μόνος που κρατάει κάπως τα ζύγια λόγω πολύχρονης πολιτικής εμπειρίας και ιδιαίτερης κατάρτισης και μόρφωσης είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Προετοιμαστείτε για πόλεμο. Η Άγκυρα ήδη διεξάγει ψυχολογικές επιχειρήσεις σε βάρος του ελληνικού πληθυσμού και τεστάρει καθημερινά την ετοιμότητα των ενόπλων δυνάμεων. Έχει καταλύσει την πολιτική κυριαρχία μας στο ανατολικό Αιγαίο και με τις δεσμεύσεις των θαλάσσιων περιοχών για στρατιωτικές ασκήσεις αλλάζει τη ζωή των κατοίκων και εμπεδώνει στη διεθνή κοινότητα την άποψη ότι πρέπει να υπάρξει λύση με διανομή των νησιών και των βραχονησίδων.

Φυσικά οι ένοπλες δυνάμεις ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και είναι καλό μέχρι στιγμής, ανεξάρτητα γενικής πολιτικής κριτικής ότι ο Καμμένος, που είναι φίλος του χακί βρίσκεται εκεί. Πάντως ο δραστήριος Αμερικανός Πρέσβης συναντήθηκε χθες και ενημερώθηκε για την όλη κατάσταση από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ. Γεγονός που ορισμένες εφημερίδες σχολιάζουν ως παράκαμψη του Καμμένου που είναι στενός φίλος του Ρώσου Ιβάν Σαββίδη.

Πρέπει οπωσδήποτε οι μεγάλοι οικονομικοί παράγοντες των Αθηνών να σπεύσουν να βοηθήσουν το Ταμείο των Ενόπλων δυνάμεων. Πρέπει να προετοιμαστούμε με δεξαμενισμό καυσίμων, με αποθήκευση μεγάλης ποσότητάς τους.

Πρέπει από τώρα, να σχεδιάσουμε όλες τις γραμμές ανεφοδιασμού.

Πρέπει να σχηματιστούν ομάδες Πολιτοφυλακής, ομάδες Εθνοφυλακής σε όλα τα νησιά μας.

Πρέπει να κινητοποιηθεί οπωσδήποτε όλη η Ομογένεια.

Πρέπει από τώρα να σχεδιαστεί η επιστράτευση και η πρόσκληση των εφεδρειών. Μην πιστεύει κανένας πολιτικός ότι θα σπεύσει η Μέρκελ ή κάποιος άλλος να μας βοηθήσει στην αντίσταση κατά του επιθετικού και βούλιμου γείτονα. Όλοι τους πουλάνε όπλα στην Τουρκία!

Από τώρα πρέπει να υπάρχει ενεργοποίηση και επαγρύπνηση των κατοίκων σε όλη τη Δωδεκάνησο. Πρέπει η Κρήτη μας να είναι σε πλήρη ετοιμότητα.

Οπωσδήποτε θα πρέπει να ενισχυθεί με προσωπικό και να βρεθεί το απαραίτητο μπάτζετ για το υπουργείο Εξωτερικών. Πρέπει να υπάρχει σχεδιασμός για κατάσταση ανάγκης στο εσωτερικό της χώρας. Από τώρα πρέπει όλες οι οικονομικές δομές της να είναι προετοιμασμένες, εννοώ τράπεζες και επιχειρήσεις, να είναι προετοιμασμένες για εκτεταμένη εμπλοκή, έτσι ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι για το χειρότερο. Και κυρίως θα πρέπει να το βουλώσουν και να πάψουν να εργάζονται εναντίον του Έθνους, όλοι οι εθνομηδενιστές οι οποίοι βρίσκονται σε καίρια πόστα και κάνουν ότι μπορούν για να ισοπεδώσουν την άμυνά μας και τη συνοχή μας. Ο κος Τσίπρας θα πρέπει με μια εντολή του να σφραγίσει τα στόματα και να ανακόψει τις ενέργειες όλων αυτών των ανοήτων που ως τερμίτες σκάβουν τα θεμέλια του Έθνους.» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Τράγκας
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ (ΕΔΩ)

makeleio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις