Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Πέθανε 39χρονος που είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή στους “Πυρήνες”

Από ανακοπή καρδίας πέθανε ο 39χρονος αντιεξουσιαστής Χρήστος Πολίτης, που είχε κατηγορηθεί, προ ετών, ως μέλος της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς»
αλλά είχε απαλλαγεί.

Ο Πολίτης έχασε τις αισθήσεις του ενώ διασκέδαζε με φίλους του και κατέληξε παρα την προσπάθεια των γιατρών  να τον κρατήσουν στην ζωή. Ο 39χρονος, που διέμενε στον Χολαργό, σπούδασε σχεδιαστής και εργαζόταν περιστασιακά ως διανομέας φαγητού και σε καφετέριες ενώ είχε ενταχθεί από πολύ μικρός στον αντιεξουσιαστικό χώρο, όπως μετέδωσε tovima.gr.

Βρέθηκε στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ την περίοδο 2007-2008, όταν η Αντιτρομοκρατική είχε πληροφορίες ότι συμμετείχε σε εμπρηστικές επιθέσεις, καθώς και ότι συνεργαζόταν με γνωστό αναρχικό που είχε συλληφθεί για ληστεία τράπεζας στην περιοχή του Γκύζη. Τον Μάιο του 2008 προσήχθη ως ύποπτος εμπρησμού σε εργοτάξιο του Εφετείου Αθηνών, στην οδό Λουκάρεως. Την ευθύνη είχε αναλάβει η οργάνωση «Κομάντο Χρήστος Τσουτσουβής». Αρνήθηκε τις κατηγορίες και αφέθηκε ελεύθερος.

Τον Δεκέμβριο του 2010 συνελήφθη και πάλι, με άλλους υπόπτους, για συμμετοχή στους «Πυρήνες», μετά τον εντοπισμό οπλοστασίων σε Καλλιθέα, Καρέα και Πειραιά. Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, ωστόσο, δεν βρέθηκαν αποδεικτικά στοιχεία σε βάρος του και απαλλάχθηκε της κατηγορίας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ (ΕΔΩ)

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις