Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

ΕΘΝΙΚΟ ΣΟΚ: Ο ΖΑΕΦ ΜΕ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΡΠΑΓΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ! Φωτογραφίες

του Κωστή Αλεξίου*
 Την ώρα που η αφελής ελληνική Κυβέρνηση συζητά για λύσεις ντροπής και παράδοσης του ιστορικού ελληνικού ονόματος
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (συνεπικουρούμενη, από Ποτάμι – Κίνημα Αλλαγής, ΝΔ και όλους τους θιασώτες της «Σύνθετης Ονομασίας») και ψάχνει «εναλλακτικές» απεμπλοκής από τα σημεία όπου οι γείτονες δεν κάνουν πίσω, για να τους …διευκολύνει, οι θρασύτατοι Σκοπιανοί συνεχίζουν και κορυφώνουν την «αλυτρωτική» προπαγάνδα, τις εδαφικές διεκδικήσεις και τις τεράστιες προκλήσεις τους, με μπροστάρη τον ίδιο τον Πρωθυπουργό τους Ζόραν
Ζάεφ, τον Αρχιεπίσκοπο Σκοπίων, τον Αντιπροέδρου Μπουγιάρ Οσμάνι και πλήθος κρατικών αξιωματούχων, να καταθέτουν στεφάνι στον τάφο – σαρκοφάγο του Αρχικομιτατζή Γκότσε Ντέλτσεφ, υπό την Πολεμική Σημαία ένοπλης αρπαγής της Μακεδονίας μας, αλλά και τον απαγορευμένο από την Ενδιάμεση Συμφωνία Ήλιο της Βεργίνας (4-5-2018)!
Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που δημοσιεύει σήμερα το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, ξεσκεπάζουν για πρώτη φορά το πραγματικό πρόσωπο του Ζόραν Ζάεφ και δίνουν την εξήγηση της επιμονής του για διατήρηση της εθνικής «Ταυτότητας», ενώ αποτελούν «βόμβα» στην πορεία των διαπραγματεύσεων, τις οποίες η Ελληνική Κυβέρνηση οφείλει να διακόψει αμέσως, ακυρώνοντας σε ένδειξη διαμαρτυρίας αλλά και αξιοπρέπειας και την επικείμενη συνάντηση Ζάεφ – Τσίπρα στη Σόφια!
ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ 115 ΧΡΟΝΩΝ
Φωτογραφία – ντοκουμέντο: Μπροστά Ζάεφ, πίσω Οσμάνι και πιο πίσω η προκλητική Σημαία αρπαγής της Μακεδονίας μας, ενώπιον όλων των επισήμων και των πολιτικών, θρησκευτικών, στρατιωτικών και αστυνομικών αρχών των Σκοπίων
Ειδικότερα, κατά την διάρκεια της πρόσφατης επίσημης τελετής και του Μνημοσύνου για τα 115 χρόνια από τον θάνατο του Γκότσε Ντέλτσεφ (4-5-2018) στην Εκκλησία της Αγίας Αναλήψεως του Σωτήρος, παρουσία του Πρωθυπουργού των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ και του Αντιπροέδρου Μπουγιάρ Οσμάνι, ακριβώς πίσω τους, όπως φαίνεται στην φωτογραφία – ντοκουμέντο, κάποιοι κρατούσαν με καμάρι και ανεμπόδιστα την μεγάλη κόκκινη Πολεμική Σημαία της λεγόμενης «Μακεδονικής Επαναστατικής Οργάνωσης» («M»RO ή ελληνικά «Μ»ΕΟ που ιδρύθηκε το 1893), η οποία μετονομάστηκε το 1896 σε «Μυστική Μακεδονική – Ανδριανουπολιτική Επαναστατική Οργάνωση» (T»M»ORO ή ελληνικά Μ»Μ»ΑΕΟ) και το 1905 σε «Εσωτερική Μακεδονική – Ανδριανουπολιτική Επαναστατική Οργάνωση  (W»M»ORO ή ελληνικά Ε»Μ»ΑΕΟ).Γενικότερα είναι γνωστή σαν «Εσωτερική Μακεδονική Επαναστατική Οργάνωση» (V»M»RO ή ελληνικά Ε»Μ»ΕΟ)! Η μεγάλη δηλαδή Οργάνωση των Κομιτατζήδων που αιματοκύλησε την Μακεδονία και τα χωριά μας, στα χρόνια του ηρωικού Μακεδονικού Αγώνα, με σκοπό την αρπαγή της Μακεδονίας μας, με βία, σφαγές και τρομοκρατία!

ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΩΝ
Φωτογραφικό ντοκουμέντο: Οι Σκοπιανοί με την προκλητικότατη κατά της Ελλάδας Σημαία, ετοιμάζονται να καταθέσουν
στεφάνι με λουλούδια στον Γκότσε Ντέλτσεφ, ενταγμένο στο επίσημο πρόγραμμα της τελετής
Η παραπάνω λοιπόν αυτοαποκαλούμενη «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ» με τις μετονομασίες και τα παρακλάδια – Κομιτάτα της (Κομιτατζήδες) σε Σκόπια και Βουλγαρία, είναι εκείνη που οργάνωσε την περίφημη ψευδοΕπανάσταση του Ίλιντεν (20 Ιουλίου 1903), για να προλάβει να δείξει στις ξένες δυνάμεις ότι η Μακεδονία τάχα κατοικούνταν από Βουλγάρουςώστε να αποδοθεί μελλοντικά στην Βουλγαρία!
Κατάθεση στεφανιού από τον Ζάεφ στην σαρκοφάγο του Αρχικομιτατζή Γκότσε Ντέλτσεφ, 4-5-2018
Και επειδή η Μακεδονία δεν είχε παρά λιγοστούς Βουλγάρους, προσπάθησαν με δόλο ή με βία να παρασύρουν στην ΨευδοΕπανάσταση τους γηγενείς μεγάλους ελληνικούς πληθυσμούς της Μακεδονίας,  σκηνοθετώντας στην ουσία την «Επανάσταση», ενώ ταυτόχρονα έσπρωχναν έτσι τους Τούρκους να ξεσπάσουν πάνω στους αλύγιστους Έλληνες κατοίκους, οι οποίοι σε κάποιες βορειότερες περιοχές, μέσα στα σημερινά Σκόπια, μπορεί να μην μιλούσαν τα ελληνικά, αλλά ήταν «μανιακοί» από αγάπη για την Ελλάδα! Τόσο που οι ίδιοι οι Κομιτατζήδες τους αποκαλούσαν «Γκραικομάνους» (από το Γκραικομανία – Ελληνομανία)!
Η σαρκοφάγος του Ντέλτσεφ στην Εκκλησία της Αγίας Αναλήψεως του Σωτήρος, στην οποία εκκλησιαζόταν οι Έλληνες των Σκοπίων κατά τα χρόνια της Τουρκοκρατίας και του Μακεδονικού Αγώνα
Αρχηγός του Στρατιωτικού της σκέλους της αυτοποκαλούμενης προπαγανδιστικά «Μακεδονικής Επαναστατικής Οργάνωσης» και εκπαιδευτής των «Επαναστατών», δηλαδή των αιμοβόρων Κομιτατζήδων, ήταν ο περίφημος Αρχικομιτατζής Γκότσε Ντέλτσεφ! Στον οποίο κατέθεσε τώρα στεφάνι και ο Ζόραν Ζάεφμε φόντο την πολεμική σημαία του Ντέλτσεφ και των Κομιτατζήδων! Την πολεμική σημαία αρπαγής της Μακεδονία μας, της μίας και μόνης!
Συγκίνηση! Ελληνικός τάφος πίσω από το ιερό της Εκκλησίας
Αγίας Αναλήψεως του Σωτήρος στα Σκόπια, όπου
ο Τίτο έβαλε την σαρκοφάγο του Ντέλτσεφ το 1946, κατά
απαίτηση του Στάλιν, για να κτιστεί ο ψευτο»Μακεδονισμός»
και να πετύχει η ΕΣΣΔ (Ρωσία) διέξοδο στο Αιγαίο…
Από μπροστά, ανυποψίαστος για το ξεσκέπασμα της Αλήθειας,
ο Πρωθυπουργός Ζάεφ καταθέτει στεφάνι στον Ντέλτσεφ…

ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΟΥ ΚΡΟΥΣΟΒΟΥ
  Θυμίζουμε πως φρικτό αποτέλεσμα της Βουλγαρικής εκείνης ψευδοΕπανάστασης του Ίλιντεν, ήταν το Ολοκαύτωμα του ελληνικού Κρουσόβου (1903), με τον τουρκικό στρατό να βομβαρδίζει ανελέητα την πόλη μας, προκαλώντας ανεπανόρθωτες καταστροφές στα σπίτια της, ενώ οι τέσσερις Εκκλησίες, μαζί κι ο ξακουστός Ναός του Αγίου Νικολάου, με το σκαλισμένο σε ξύλο καρυδιάς τέμπλο, παραδόθηκαν στις φλόγες!


 Οι Τούρκοι, που συνοδεύονταν από φονιάδες ατάκτους, έσφαζαν, βίαζαν και λεηλατούσαν τα σπίτια των απροστάτευτων Ελλήνων για μέρες! Η πρωτοφανής εκείνη αγριότητα μόνο με τις καταστροφές της Χίου και της Σμύρνης μπορεί να συγκριθεί! Επρόκειτο για φοβερό Ολοκαύτωμα, για αληθινή Γενοκτονία, καθώςσυνολικά έκαψαν και λεηλάτησαν 400 ελληνικά σπίτια200 καταστήματα και αποθήκεςσκότωσαν πολλούς άνδρες και βίασαν δεκάδες ανυπεράσπιστες Ελληνίδες!
   Τότε ξύπνησε η Αθήνα…
ΠΙΣΤΟΛΙ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
Πιστόλι και μαχαίρι για τους Έλληνες – Η προκλητική σημαία των Κομιτατζήδων που ζητά ακόμη
και τώρα τη Μακεδονία μας, σε μια κορυφαία επίσημη πρόκληση, παρουσία Ζάεφ και Οσμάνι
Ο στόχος λοιπόν της αυτοαποκαλούμενης «Μακεδονικής Επαναστατικής Οργάνωσης«, των Κομιτάτων της και της ψευδοΕπανάστασης του Ίλιντεν που οργάνωσε, ήταν η αρπαγή της μίας, αληθινής και ελληνικής Μακεδονίας μας, μέχρι ΘεσσαλονίκηςΓι΄ αυτό και είχε ονομαστεί «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ»Επειδή στόχευε στην ένοπλη, δια της βίας και του τρόμου, κατάκτηση της ΜακεδονίαςΤου εδάφους της Βόρειας Ελλάδας, που τότε βρισκόταν ακόμη υπό Τουρκική Κατοχή και σήμερα υπό Σκοπιανική διεκδίκηση!
Τα σύμβολα της  εχθρικής «Μακεδονικής Επαναστατικής Οργάνωσης»
των Κομιτατζήδων, με στόχο την αρπαγή της Μακεδονίας
   Για τον ίδιο ακριβώς λόγο και τα Σκόπια σήμερα επιμένουν να διατηρήσουν πάση θυσία το όνομα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» γιατί μόνο με αυτό μπορούν να διεκδικήσουν το ελληνικό έδαφος!
   Στην κόκκινη, Επαναστατική – Πολεμική Σημαία των Πλαστογράφων, που τόλμησαν να εμφανίσουν προκλητικά παρουσία του ίδιου του Ζάεφ που την αποδέχτηκε και την νομιμοποίησε, υπάρχουν τα ίδια εκείνα σύμβολά της λεγόμενης «Μακεδονικής Επαναστατικής Οργάνωσης»το πιστόλι και το μαχαίρι (εναντίον κυρίως των Ελληνικών πληθυσμών και των Μακεδονομάχων μας και λιγότερο εναντίον των Τούρκων), ενώ αναγράφεται στα σλαβικά το σύνθημα «Ελευθερία ή Θάνατος«!
ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ
Και οι στρατιωτικές αρχές των Σκοπίων καταθέτουν στεφάνι στον «Οπλαρχηγό» τους Γκότσε Ντέτλσεφ,
με φόντο πάντα τη Σημαία ένοπλης αρπαγής της Μακεδονίας μας
Όταν αυτή η προκλητική σημαία, παρουσιάζεται κανονικά ενώπιον του Πρωθυπουργού και Αντιπροέδρου της Σκοπιανικής Κυβέρνησης, του Αρχιεπισκόπου, των Στρατιωτικών και Αστυνομικών αρχών, τότε το συμπέρασμα είναι ένα: οι Κομιτατζήδες είναι ακόμη εκεί! Και έχουν πάγιο και αμετάθετο στόχο, την αρπαγή του εδάφους της Βόρειας Ελλάδας! Της ίδιας της Μακεδονίας του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του Κώττα, του Καραβαγγέλη, του Άγρα και του Παύλου Μελά!



   Θα τους δώσουμε άραγε από πάνω και το Όνομα; Το «κλειδί», τη δυνατότητα και τη νομιμοποίηση να το κάνουν;

ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΑ ΗΛΙΟΥ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΩΝ
Φωτογραφία – ντοκουμέντο: Η διπλή σκοπιανική πρόκληση ενώπιον όλων των επίσημων αρχών των Σκοπίων,
με τις Σημαίες του Ήλιου της Βεργίνας και των Κομιτατζήδων, να ζητούν το έδαφος της Μακεδονίας μας

   Όμως οι Σκοπιανοί δεν έμειναν μόνο στη Σημαία των Κομιτατζήδων, που συμβολίζει την ένοπλη βία κατά των Ελλήνων για την αρπαγή της Μακεδονίας! Για να μην μείνει καμία απολύτως αμφιβολία για τα σχέδιά τους, έβγαλαν και την απαγορευμένη από την Ενδιάμεση Συμφωνία του 1995, Σημαία με τον Ήλιο της Βεργίνας, το ελληνικό σύμβολο των αρχαίων Μακεδόνων Βασιλέων μας, που σημαίνει ότι δήθεν αυτοί είναι οι Αρχαίοι «Μακεδόνες», ότι δήθεν αυτοί είναι οι συνεχιστές του «Φιλίππου» και του «Αλεξάνδρου» και άρα οι δήθεν «νόμιμοι κληρονόμοι» των αιώνια ηρωικών, ιερών και αιματοβαμμένων εδαφών της ξακουστής, μίας και μόνης Μακεδονίας των Ελλήνων!
 
   Οι δύο αυτές Σημαίες των Σκοπιανών παρουσία του Ζάεφ, ζητούν ολοφάνερα το έδαφος της Μακεδονίας μας! Είναι σαν να λένε: «η Μακεδονία είναι δική μας και θα την πάρουμε»!  Ό,τι πιο «αλυτρωτικό» και προκλητικό για την Ελλάδα!
 
ΤΟ ΥΠΕΞ ΚΑΙ Η …ΟΥΡΑ
   Οι αφελείς του ΥΠΕΞ, επειδή ο Ζάεφ – όπως τον συμβούλεψαν Αμερικάνοι και Γερμανοί – άλλαξε για ένα φεγγάρι δυο ταμπέλες σε αεροδρόμιο και εθνική οδό, νόμισαν ότι «έπιασαν τον ταύρο από τα κέρατα»…Αλλά δυστυχώς τον έπιασαν από την …ουρά και θα τους σύρει και θα τους ποδοπατήσει άγρια στην πρώτη ευκαιρία!


  Οι δύο προκλητικότατες σημαίες, εκείνη του Ήλιου της Βεργίνας και εκείνη των Κομιτατζήδων, παρουσία του Πρωθυπουργού των Σκοπίων, δείχνουν από την άλλη, το γιατί οι Σκοπιανοί επιμένουν σε Όνομα και (εθνική) Ταυτότητα! Για να μπορούν να προβάλουν αργότερα και επίσημα τις εδαφικές διεκδικήσεις τους με έναν νέο «Γκότσε Ντέλτσεφ»!
ΕΚΤΕΙΘΕΙΜΕΝΟΣ Ο ΚΟΤΖΙΑΣ
   Τα ντοκουμέντα που παρουσιάζουμε σήμερα αρκούν για να δείξουν ότι τίποτα από όσα λένε οι Σκοπιανοί στον Κοτζιά και τον Τσίπρα δεν ισχύει! Είναι όλα ψέμματα! Σκοπός τους να ξεγλιστρήσουν από το ελληνικό ΒΕΤΟ, να κερδίσουν την ένταξη σε ΝΑΤΟ για να γίνουν ένα κρατίδιο – αστακός που θα μας απειλεί τότε στα σοβαρά και να μπουν στην Ε.Ε. για να τρέξει άφθονο χρήμα στις τσέπες τους, φθάνοντας μια μέρα πικρή, μια μέρα ντροπής για την παγκόσμια ιστορία, να είναι η ψευτο»Μακεδονία» η Προεδρεύουσα χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, φιλοξενώντας στην δήθεν «Μακεδονία» των Πλαστογράφων, τη Σύνοδο Κορυφής των «χρησίμων ηλιθίων» αυτού το τόπου και αυτής της ηπείρου…
Ο Γκότσε Ντέλτσεφ με πάνοπλους Κομιτατζήδες
 Όλο το φωτογραφικό υλικό του ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ είναι στη διάθεση του ΥΠΕΞ, που πρέπει – τώρα που ξεσκεπάζονται όλοι και όλα – να εγκαταλείψει αμέσως τα «χάδια» και τις «Σύνθετες» ανοησίες και Ονομασίες, να διακόψει άμεσα τις διαπραγματεύσεις καταγγέλοντας τα Σκόπια για υποκρισία, «αλυτρωτισμό» και παραβίαση της Ενδιάμεσης Συμφωνίας  και να επαναφέρει τους διπλοπρόσωπους Πλαστογράφους στην πάγια εθνική θέση της Αλήθειας και της Δικαιοσύνης: καμία αναγνώριση και καμία ένταξη, εάν τα Σκόπια δεν εγκαταλείψουν άμεσα, επίσημα και συνταγματικά το ελληνικό όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, σε κάθε μορφή ή γραφή του και δεν αναγνωρίσουν ρητά και επίσημα ότι αυτό ανήκει αποκλειστικά στην Ελλάδα!

*Παρομοίως και το 2008, είχαμε αποκαλύψει τη συνταρακτική φωτογραφία – ντοκουμέντο με τον Γκρούεφσκι μπροστά στον Χάρτη διαμελισμού της Ελλάδας, με την χώρα μας κάτω από τον Όλυμπο, πάντα εκεί μπροστά στον Γκότσε Ντέλτσεφ! Η φωτογραφία μας εκείνη του ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, μέσω της Παγκόσμιας Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα, ταξίδεψε σε όλον τον κόσμο και έφτασε να αφυπνίσει το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών και την Κυβέρνηση Καραμανλή, η οποία και ευτυχώς την χρησιμοποίησε, δείχνοντας έτσι στους ξένους τις αληθινές προθέσεις Γκρούεφσκι και Σκοπίων, την δημοσίευσε σε όλες τις μεγάλες ξένες εφημερίδες, ενώ την επέδειξε σε όλους τους Νατοϊκούς Συμμάχους, κερδίζοντας έτσι το ΟΧΙ τους στη Σύνοδο Κορυφής στο Βουκουρέστι! (δείτε εδώ)
   Ταυτόχρονα τότε οργανώσαμε το δυναμικό Συλλαλητήριο στο «Αλεξάνδρειο» (Παλαί ντε Σπορ) μαζί με τον Παναγιώτατο, το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, τον ΜΑΚΕΝΔΟ, τον αυθεντικό Σύλλογο ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ, την Κίνηση Πολιτών για τη Μακεδονία, δείχνοντας στους ξένους ότι όχι μόνο «δεν ξεχάσαμε», αλλά ότι ο ελληνικός λαός είναι πανέτοιμος στις επάλξεις! (δείτε εδώ και εδώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις