Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018

Ελληνική Πυραυλάκατος Έστειλε Μήνυμα Στην Αλβανία Για Την Aμφισβήτηση Των Διαπόντιων Νήσων!

Μετά την δήλωση του πρώην Πρωθυπουργού της Αλβανίας 11 ΙΟΥΝ 2018 , Σαλί Μπερίσα, πως οι Οθωνοί, το δυτικότερο νησί της Ελλάδας, δεν είναι Ελληνικό,
υπονοώντας πως ανήκει στην Αλβανία, κατηγορώντας τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, ως τσάμπα μάγκα, και να λέμε και του στραβού το δίκιο, δέν έχει και άδικο, καταλήγοντας ότι τα νησιά Οθωνοί είναι θέμα σημαίνον και για τα εγχώρια ύδατα και για την ΑΟΖ.
Σας καλώ να διαβάσετε τη δήλωση Καμμένου, ενός Υπουργού αντι-Αλβανού και εξτρεμιστή, ενός ακροδεξιού κόμματος, ακραίος εθνικιστής, που ανακοίνωσε ότι θα επεκτείνει τα χωρικά σύνορα της χώρας του φυσικά εις βάρος της Αλβανίας, γιατί τέτοια κόλπα δεν μπορούν να τα κάνουν στην Τουρκία», είπε μεταξύ άλλων ο Μπερίσα!
Ο Ψευτο Μπούλης Έλληνας Υπουργό Εθνικής Άμυνας, που κότεψε και κρύφτηκε για το Σκοπιανό, στις 13/06/18, έστειλε μια Πυραυλάκατο του Πολεμικού Ναυτικού στους Οθωνούς, και στην ΑΟΖ των Διαπόντίων Νήσων, να κάνει μια περιπολία, με μήνυμα και αποδέκτη την Αλβανική μεριά!
ΜΠΕΣ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ
Τώρα που δώσαμε αέρα σε όλους τους γείτονες μας, μικρούς,μεγάλους, ταιριάζει το μιλάνε όλοι, μιλάνε και οι κώλοι! Καλά να πάθουμε,έπονται και χειρότερα!
Άρθρο Σπύρος Πρίφτης email: spyros.priftis76@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις