Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

KAMMENE POMΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ!!! ΑΦΕΘΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ 4 ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΣΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΖΩΝΗ

«...Ξεφτιλίστηκαν –για μια ακόμα φορά!- οι διαδικτυακές πατσαβούρες του Καμμένου (και των δύο πρεσβειών…), που
πανηγύριζαν από το πρωί για την σύλληψη τεσσάρων Τούρκων που κατελήφθησαν να έχουν εισέλθει παρανόμως σε ελληνικό έδαφος – αφήνοντας υπονοούμενα ότι πρόκειται περί κατασκόπων και θα έχουν ανάλογη τύχη με τα δύο απαχθέντα Ελληνόπουλα!

Τελικά, άνθρακες ο θησαυρός! Στους τέσσερις Τούρκους επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών μηνών με τριετή αναστολή από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Ορεστιάδας και αφέθησαν ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ πριν από την συμπλήρωση ενός 24ωρου από την σύλληψή τους!

Και βέβαια, δεν είμαστε κορόιδα να πιστέψουμε ότι οι δικαστές «έκριναν ελεύθερα και αποφάσισαν» και τα λοιπά. Σε τέτοιες περιπτώσεις ενημερώνεται ΑΜΕΣΑ η κυβέρνηση της χώρας και η όποια δικαστική απόφαση είναι καθ’ υπαγόρευσή της!

Είναι προφανές, λοιπόν, πως η απόφαση για άμεση απελευθέρωσή τους ήταν των Τσίπρα και Καμμένου, που δεν τόλμησαν ούτε τώρα ν’ αρπάξουν την ευκαιρία να διαπραγματευθούν και να πετύχουν την απελευθέρωση των δύο Ελληνόπουλων! Ή μήπως στην πραγματικότητα δεν την θέλουν την απελευθέρωση των παιδιών μας, γιατί αν τα δύο Ελληνόπουλα αποφυλακισθούν συντόμως και αποφασίσουν να μιλήσουν για τις πραγματικές συνθήκες της απαγωγής τους και την αδυναμία αντίδρασής τους, που ΔΕΝ οφείλεται σε τυχόν «δειλία» τους αλλά σε άλλους παράγοντες, Τσίπρας και –αβολίδωτος!- Καμμένος δεν θα έχουν άλλη επιλογή παρά να εξαφανιστούν άπαξ δια παντός, όχι μόνο από την πολιτική ζωή, αλλά και από την Ελλάδα;...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις