Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

Καταγγελίες πολιτών: «Δεν μπορούμε να πάμε Αγια Νάπα με τα παιδιά -Γυμνές τουρίστριες με τα τάνγκα» – Χυδαίες εμφανίσεις

Χαμός στο διαδίκτυο, ενα ξέσπαμα ανευ προηγουμένου. Φαίνεται πως αρκετοί Κύπριοι πολίτες ειναι αγανακτησμενοι με τον οχι τοσο «ποιοτικό» τουρισμό που κατακλίζει την Αγία Ναπα.


Μαλιστα καποιοι κάνουν λογο οτι δε μπορουν να πανε οικογενειακά μια βόλτα στα μέρη τους καθώς κυκλοφορούν ημίγυμνες τουρίστριες με «τανγκα» ή γυμνόστηθες. Πράγμα ακατάλληλο για τα παιδιά μιας οικογένειας. Και να σας πω και την αλήθεια οχι μονο για τα παιδιά αλλα και για τους μεγάλους. Ξερετε πόσα ζευγάρια μαλλωνουν επειδη ο αντρας ξενοκοιτά; Μάτι ειναι θα δει την γυμνόστηθη θα κανει την φαντασία του…ελα ομως που δεν λειτουργεί το ιδιο και για την ψυχολογία της συζύγου του.

Και καπου εκει η ασύδοτη ελευθερία δημιουργεί και ρίξει στο θεσμο της οικογένειας. Θα μου πείτε βέβαια «περίμενε τις τουρίστριες για να ξενοκοιτάξει ο άντρας;» και τότε θα σας πω πως οταν υπάρχει αφθονο κάτι μπροστά σου και ο πειρασμός σε καλεί οπου και αν κοιτάξεις, ναι επηρεαζει.

Ας φυγουμε ομως απο το θεμα περι ανδρογυνου και ας πάμε , στις καταγγελίες πολιτών για τα παιδια. Πως να κυκλοφορήσει μια οικογενεια με παιδια στην Αγια Ναπα να χαρεί τον τόπο του, τα ομορφοτερα μερη με παραλίες οταν κυκλοφορούν ημιγυμνες γυναικες λες και γινονται καλλιστεία γυμνιας;



http://socialista.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις