Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

video - Έμμυ Βογιατζή: Αυτή είναι η γυναίκα που παντρεύεται ο Υπάτιος Πατμάνογλου! - Και Έγκυος η σύντροφος του Υπάτιου Πατμάνογλου; Πατέρας ξανά, ενάμιση χρόνο μετά την τραγωδία!



Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του, μετά το τραγικό δυστύχημα τον Φεβρουάριο του 2017, ζει ο
Υπάτιος Πατμάνογλου, ο οποίος ετοιμάζεται να ξαναπαντρευτεί!

Ο άτυχος άνδρας που έχασε σε μια στιγμή γυναίκα και παιδί ετοιμάζεται τον Δεκέμβριο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την εκλεκτή της καρδιάς του, Έμμυ Βογιατζή

 


Η όμορφη γυναίκα είναι δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Μεγάρων όπου ζει μόνιμα και είναι ιδιαίτερα γνωστή στην τοπική κοινωνία, ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως στις τελευταίες εκλογές πήρες από τις περισσότερες ψήφους και βγήκε πανηγυρικά!






ΜΠΕΣ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ

Το θέμα της ημέρας έσκασε σήμερα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου!

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως ο Υπάτιος Πατμάνογλου ετοιμάζεται να παντρευτεί ξανά και εμείς ψάξαμε και βρήκαμε και την σύντροφό του (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)!


Μάλιστα η Τατιάνα Στεφανίδου, λίγο μετά, έριξε και την βόμβα αφού είπε πως πληροφορίες της αναφέρουν πως ο Υπάτιος Πατμάνογλου θα γίνει ξανά πατέρας σύντομα!Σίγουρα ευχάριστα νέα για έναν άνθρωπο που έζησε τον απόλυτο εφιάλτη πριν 20 μήνες και πλέον δείχνει να κοιτάει μπροστά!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις