Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

ΤΟΝ βρήκαμε τον KYPIO ΣΤΟ ΠΑΛΕ! ME TO MAYPO ΜΠΟΥΦΑΝ KAI TO KOKKINO ΠΕΡΙΒΡΑΧΙΟΝΙΟ ΣΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ!

ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΛΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΞΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ!
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ!

ΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ:


«Δεν θα επιτρέψουμε στους απατεώνες της πολιτικής, που λεηλάτησαν τη χώρα, να ντύνονται με χλαμύδες και περικεφαλαίες και να παριστάνουν τους υπερπατριώτες, χέρι - χέρι με τους ναζί της χρυσής αυγής».
«Δεν θα επιτρέψουμε στους κληρονόμους, στους πολιτικούς γόνους και στους χορηγούμενους της Siemens και της Novartis, να παριστάνουν του υπερπατριώτες και να αποκαλούν την Αριστερά ως προδότες και μειοδότες».
«Η συμφωνία των Πρεσπών, βάζει τέλος στην παραχάραξη της ιστορίας μας. Κλείνει οριστικά και αμετάκλητα, τη προσβλητική οικειοποίηση της Αρχαίας Ελληνικής Μακεδονίας. Κλείνει οριστικά και αμετάκλητα τη παραδοξολογία του αλυτρωτισμού από την ΠΓΔΜ, με τρόπο σαφή και καθαρό ο οποίος από εδώ και στο εξής θα αποτυπώνεται και στο Σύνταγμα της γειτονικής χώρας.
»Κλείνει οριστικά και αμετάκλητα το παράθυρο που άνοιξε η εθνικά ανεύθυνη στάση των ελληνικών κυβερνήσεων, που οδήγησε στο να αναγνωριστεί παγκοσμίως η γειτονική μας χώρα, με τη σημερινή συνταγματική της ονομασία, δηλαδή ως δημοκρατία της Μακεδονίας».
Σώζει η Αριστερά τη πολιτισμική και ιστορική κληρονομιά της ελληνικής Μακεδονίας. Αυτό κάνει η Αριστερά με τη Συμφωνία των Πρεσπών». «Δεν θα επιτρέψουμε λοιπόν σε κανέναν έμπορο της πατρίδας, να κουνάει το δάχτυλο στη παράταξη της Αριστεράς. Αρκετά με τους κερδοσκόπους του μίσους».
"Πατριωτισμός είναι να αγαπάς τη δική σου πατρίδα, και να θυσιάζεσαι γι' αυτή. Όχι να μισείς άλλες πατρίδες.
«Πατριωτισμός, είναι να γνωρίζεις και να τιμάς την ιστορία αυτών που έπεσαν με τη σημαία στο χέρι: Τη γαλανόλευκη που ανέμιζε στα χωριά και τις πόλεις της Ελεύθερης Ελλάδας του ΕΑΜ, που έδιωξε τον κατακτητή. Τη γαλανόλευκη που τύλιγε στις πλάτες του ο Γρηγόρης Λαμπράκης, οργώνοντας ολόκληρη την Ελλάδα για την Ειρήνη και τη Δημοκρατία. Πριν πέσει νεκρός από τους Γκοτζαμάνηδες. Τη γαλανόλευκη που σήκωσαν ψηλά στην πύλη του Πολυτεχνείου, οι φοιτητές και οι φοιτήτριες της αντιδικτατορικής πάλης, πριν βαφτεί με το αίμα τους, όταν γκρέμιζε την πύλη το τανκ. 
Πατριωτισμός είναι να μην ξεχνάς την Κύπρο και αυτούς που την πρόδωσαν, "Εθνικόφρωνες δήλωναν και εκείνοι. Αυτοί που έβαλαν την Ελλάδα στο γύψο και τη γέμισαν με φυλακές και τόπους μαρτυρίου, στο όνομα δήθεν της σωτηρίας της. 
Πατριωτισμός είναι να μη σωπαίνεις, απέναντι στο τέρας του φασισμού, αλλά να σηκώνεις ανάστημα απέναντι σε αυτούς που ντροπιάζουν τη σημαία, κρατώντας τη με χέρια βουτηγμένα στο αίμα αθώων και αδυνάμων, απέναντι σε αυτούς που με το ένα χέρι κραδαίνουν τον ήλιο της Βεργίνας και στο άλλο έχουν πάνω στο δέρμα τους τον αγκυλωτό σταυρό». Αλέξης Τσίπρας, από την ομιλία του στο Παλέ στη Θεσσαλονίκη.


ΠΡΟΪΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ:



ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΛΕ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ!
ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ
ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ!
ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΑΤΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΟΝΑ!


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις