Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

YΠEPMAXOΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ... “Έφυγε” από τη ζωή ο πνευμονολόγος Γιώργος Πατλάκας


14 Μαρτίου 2023 

 Με καταγωγή από το Σουφλί, υπηρετούσε στο νοσοκομείο της Κομοτηνής 

Έφυγε από τη ζωή, μετά από μάχη με τον καρκίνο, ο μέχρι πρότινος διευθυντής της ιατρικής υπηρεσίας του νοσοκομείου Κομοτηνής, πνευμονολόγος Γιώργος Πατλάκας, ο οποίος κατάγονταν από το Σουφλί. Γράφει σχετικά ο συμπολίτης μας Γιάννης Μαλκίδης:

“Ο εκλιπών κατοικούσε στην Αλεξανδρούπολη, ήταν μάχιμος λειτουργός της ιατρικής καταθέτοντας την προσφορά του στον συνάνθρωπο ψυχή τε και σώματι, με ευγένεια, προθυμία, και επάρκεια επιστημοσύνης, ενώ στη διάρκεια της πανδημίας βρέθηκε στην πρώτη γραμμή, τόσο της περίθαλψης των νοσούντων, όσο και της ενημέρωσης των κατοίκων της περιοχής μας.

Σε συλλυπητήριο μήνυμά της η Διοικήτρια του νοσοκομείου ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ… Μάγδα Γιαμουστάρη αναφέρει:
“Έφυγε νωρίς από κοντά μας ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας εξαιρετικός γιατρός, ένας πολύτιμος φίλος, ο Γεώργιος Πατλάκας, Πνευμονολόγος, Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας μέχρι πρότινος.
Όρθιος και γενναίος πολεμιστής της ζωής, πάλευε μέχρι την τελευταία του ανάσα για το καλό όλων.
Ευγενικός, προσηνής, ήρεμος, χάραξε μια φωτεινή πορεία στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, όντας παράδειγμα για όλους. Με αισθήματα οδύνης τον αποχαιρετούμε”.
Η κηδεία του 66χρονου Γιώργου Πατλάκα θα τελεστεί αύριο Τετάρτη 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023 στις 16:30μ.μ στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής Αλεξανδρούπολης.
Τα συλλυπητήρια μας στους οικείους του.
(φωτο http://xronos.gr)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις