Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Νευριασμένος ο Πούτιν, με την Δικαιοσύνη. Οι αποφάσεις που τον έκαναν έξαλλο (Βίντεο)

Όπως διαβάζουμε στο RT.com, ο Πούτιν είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος, επειδή η Δικαιοσύνη το τελευταίο διάστημα, απαγόρευσε τις
συναυλίες Ρώσων ράπερ, με την εξής αιτιολογία: Οι δικαστές θεώρησαν, ότι το συγκεκριμένο είδος μουσικής, προωθεί τα ναρκωτικά.
Σύμφωνα με τον Πούτιν όμως, για την χρήση των ναρκωτικών δεν φταίει το συγκεκριμένο είδος μουσικής και ότι θεωρεί ότι οι τελευταίες αποφάσεις της Δικαιοσύνης, δεν είναι προς την σωστή κατεύθυνση.
Είπε συγκεκριμένα: Το να απαγορεύουμε στους ράπερ να υπάρχουν, είναι κάτι με το οποίο δεν συμφωνώ καθόλου. Είναι μια πρακτική λανθασμένη. Το Κράτος πρέπει να πολεμήσει την νοοτροπία των ναρκωτικών και όχι την νοοτροπία των νέων.
Επίσης είπε ότι δεν επιθυμεί να καταδικαστούν οι ράπερ απλά επειδή είναι…ράπερ. Δήλωσε ότι αυτού του είδους οι πρακτικές, δεν μπορούν να φέρουν κάποιο καλό αποτέλεσμα.
Συγκεκριμένα δήλωσε: Δεν θέλω να δικαστούν οι ράπερ απλά επειδή είναι ράπερ. Δεν έχω ξανακούσει, χειρότερη ιδέα από αυτή. Το αποτέλεσμα αυτών των διώξεων, θα είναι πολύ κακό.
Τις παραπάνω δηλώσεις, ο Πούτιν τις έκανε σε συζήτηση σχετικά με την κουλτούρα, η οποία έλαβε χώρα στην Αγία Πετρούπολη.
Ας δούμε βίντεο του RT (Russia Today), από την εμφάνιση που είχε κάνει ο Πούτιν, σε διαγωνισμό ραπ μουσικής:
Σημείωση: Τους τελευταίους μήνες, οι ρωσικές αρχές ακύρωσαν πάρα πολλές ραπ συναυλίες, με την δικαιολογία ότι σε αυτές τις συναυλίες, γίνεται προώθηση της κουλτούρας των ναρκωτικών αλλά και της βίας γενικότερα.
Μέλος του συμβουλίου που ασχολείται με την κουλτούρα των νέων είπε: Η κουλτούρα της ραπ είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη στους νέους. Το σεξ, τα ναρκωτικά και γενικότερα η αντίδραση, έχουν άμεση σχέση με την κουλτούρα του ραπγια να πάρει την εξής απάντηση, από τον Πούτιν:
Η αύξηση της χρήσης των ναρκωτικών, χτυπάει συθέμελα την έννοια του Έθνους. Αν σε κάποιους αρέσει αυτό, ο Θεός να τους βοηθήσει. Εμείς όμως, πρέπει να οργανωθούμε με σκοπό να εμποδίσουμε τους Ρώσους να αγαπήσουν τα ναρκωτικά.
Συμπέρασμα: Ο Πούτιν δεν πολεμάει την κουλτούρα των νέων. Θεωρεί ότι οι πρόσφατες αποφάσεις των αρχών (απαγορεύσεις ραπ συναυλιών) και η φυλάκιση ράπερ για 12 ημέρες (εξαιτίας στίχων τραγουδιών), είναι άδικες και προκαλούν το κοινό αίσθημα, ειδικά αυτό των νέων.
Είναι έξυπνος διότι γνωρίζει, ότι τα θεμέλια του Έθνους βρίσκονται στα χέρια των νέων, οπότε πολύ σωστά υποστηρίζει την κουλτούρα τους.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις