Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

ΣΚΑΙ: Παρέμβαση του ΕΣΡ για το Ελληνοτουρκικό Survivor! (Έκτακτο) Τρέχουν και δεν φτάνουν στο κανάλι!

Σας έχω μία αποκλειστική είδηση που έσκασε μόλις τώρα!

Εγώ τουλάχιστον τώρα την έμαθα. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες του blog Vandas στο Youweekly.gr το ΕΣΡ διαπιστώνει ότι υπεύθυνοι
του καναλιού Σκάι δεν άλλαξαν την σήμανση του παιχνιδιού Survivor σε «Aπαραίτητη η γονική συναίνεση», όπως είχαν υποχρεώσει. 

Το φοβερό της ιστορίας είναι ότι ο Σκάι έπρεπε να έχει αλλάξει την σημανση με βάση την απόφαση του ΕΣΡ από τον πρώτο κύκλο που παίχτηκε το ριάλιτι στην ελληνική τηλεόραση.

Η απόφαση εκείνη για όσους δεν το γνωρίζουν ήταν απολύτως δεσμευτική και για τους επόμενους κύκλους και θα έπρεπε να τηρηθεί από τον Σκάι.


Γιατί λοιπόν ο Σκάι δεν αλλάζει την σήμανση; Διότι έτσι και αλλάξει την σήμανση, σύμφωνα με τις επιταγές του εθνικού συμβουλίου ραδιοτηλεόρασης, θα πρέπει τα επεισόδια να μετακινηθούν 1 ώρα μετά!

Δηλαδή αντί για 21:00το Survivor πρέπει να παίζει 22:00!

Τώρα ένα πουλάκι μου ψιθύρισε, πως ετοιμάζεται νέα παρέμβαση του ΕΣΡ μετά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor και τον τσακωμό που έδειξαν οι κάμερες μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων παικτών, αυτήν τη φορά το ΕΣΡ δεν θα είναι απλά σκληρό θα είναι... λαιμητόμος!


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις