Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΜΕ ! Μου γραφει ενα ''διαδυκτιακον troll '' οτι την Μπιτακου την εστειλε ο θεος !!!!

Παμε λοιπον να δουμε να δουμε καποια πραγματα για το θεοσταλτο αυτο ατομο...


@Εμφανιζεται πρωτη φορα δυναμικα περιπου πριν εναν χρονο στην Αθηνα στο μεγαλο Μακεδονικον συλλαλητηριον οταν με την συνοδειαν και απειλην μπραβων , ανεβαινει στην εξεδρα και απευθυνει διαγγελμα!!

@ Ο αδελφος της ειναι μποξερ και ετσι εξηγειται η συνοδεια καθε φορα !!

@ Στο ενδιαμεσο εμφανιζεται , να περνει συνεντευξη απο τον κ.καραισκο -ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ / ΘΡΑΚΗ ο οποιος δηλωσε οτι του ειχε στησει καρτερι και του εβαλε το μικροφωνο στο στομα, αιφνιδιαζοντας τον !

@ Εμφανιζεται ναναι η μονη που ειδε απο κοντα στο ''Γεωργιος Καραισκακης τον Ιταλο Υπουργο εσωτερικων Σαλβινι, ο οποιος ηρθε ανεπισημα στην Ελλαδα για αγωνα ΟΣΦΠ-Μιλαν ! Αληθεια πως βρεθηκε εκει?? Ποιοι της ''ανοιξαν την πορτα'' το βραδυ εκεινο??

@ Ξαναεμφανιζεται με τον ιδιον τροπον στο τελευταιον συλλαλητηριον του Μακεδονικου, στην Αθηνα προ εβδομαδων , οπου και παλι συνοδεια φουσκωτων και μπραβων ξαξαπαιρνει το μικροφωνο και στριγγλιζει διαφορα ακαταλυπτα και αοριστα στο Συνταγμα.

@ Προ ημερων ανεβαινει στην Αλβανια και μιλα για Β.Ηπειρωτικον κ αλλα πολλα.

@ Εννοειται φυσικα οτι εμφανιζεται παντου , παντα σαν φαντης μπαστουνι και τα ανωθεν ειναι μονο μερικα απο την δρασην της και σχεδον παντα ''απροσκλητη'' !!!

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ....

* Ποιοι ειναι απο πισω της και την προωθουν??
*Ποια ειναι η χρηματοδοτηση της και απο που??
* Ποιος τις ανοιγει πορτες οπως αυτην στο γηπεδον του ΟΣΦΠ , να να τραβηξει εστω και δευτερολεπτων βιντεακι με τον Σαλβινι??
*Τι επαγγελεται αυτη η κυρια ωστε ναχει χρονο ν ασχολειται 24 ωρες το 24ωρον , μονο με την αυτοπροβολην της και την δραση της??
* Ποιες ειναι οι πολιτικες της πεποιθησεις???
* Για ποιον λογον προβαλει φωτογραφιες της με σκουροχρωμους ασιατες στο προφιλ της??
* Τι εικονα θελει να δωσει προς τα εξω και σε ποιο κοινο απευθυνεται , φορωντας σχεδον παντα ''διαφανη'' μπλουζακια και πουκαμισα??
* Ποιες ειναι οι σχεσεις της με γνωστα ΑνθΕλληνικα Ιδρυματα??
* Περαν της δικης της χρηματοδοτησης , που δεν γνωριζουμε απο που ειναι, ολοι οσοι την ακολουθουν , τι επαγγελονται??? Απο ποιον πληρωνονται???

Ας μας πει τι ορμαμα ειδε στον υπνο της. Μηπως τον Δια και της υποσχεθηκε καποιον θρονον??

Αυτα κ αλλα πολλα ερωτηματικα, για τα οποια θα επανελθουμε. Εμεις παραθετουμε ευλογες αποριες , σας δινουμε τροφη για σκεψη και δεν ριχνουμε λασπη σε κανεναν 


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις