Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

«Είδα να πετάει το παιδί από το μπαλκόνι, πριν πηδήξει και εκείνη της φώναξα “μην το κάνεις”»

Συγκλονιστική μαρτυρία από το σημείο της τραγωδίας στον Νέο Κόσμο
Συγκλονίζουν τα λόγια μίας γυναίκας, η οποία μαζί με τα παιδιά της βρέθηκε μπροστά στη διπλή τραγωδία με τη γυναίκα που
φέρεται να πέταξε ένα μικρό παιδί από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου πολυκατοικίας στον Νέο Κόσμο.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα ανέφερε στο newsbeast.gr: «Άκουσα φωνές μωρού και κλάματα και γύρισα να δω τι συμβαίνει. Τότε κοίταξα πάνω και είδα να κρατά το παιδί έξω από τα κάγκελα. Σάστισα, κοίταξα και της είπα "τι κάνετε;"».


Η μάρτυρας συνεχίζοντας ανέφερε ότι «η γυναίκα δεν μου μίλαγε. Της είπα "σας παρακαλώ πείτε μου τι κάνετε". Μου απάντησε "εσάς τι σας φαίνεται; Εσείς τι θέλετε;". To μωρό φώναζε: "θέλω τον μπαμπά μου". Ρώτησα "γιατί έχετε το παιδάκι έξω από τα κάγκελα;". Μου είπε να βγάλω τα γυαλιά μου γιατί δεν βλέπω καλά. Εγώ γύρισα στο γιο μου και τον ρώτησα "βλέπεις αυτό που βλέπω; Είναι έξω από τα κάγκελα το μωρό;". "Ναι μαμά" απάντησε εκείνος. Εκείνη την ώρα το πετάει».

H γυναίκα με τρεμάμενη φωνή ανέφερε τη συνέχεια: «Δεν το είδα να πέφτει γιατί γύρισα το κεφάλι της μικρής μου της κόρης ώστε να μην το δει έτσι δεν το είδα ούτε εγώ. Μετά έκρυψα τα παιδιά στη γωνία για να μη δουν το υπόλοιπο και την βλέπω με το ένα πόδι έξω από τα κάγκελα. Της φώναξα "σε παρακαλώ μην το κάνεις. Μην πηδήξεις. Πες μου πώς μπορώ να σε βοηθήσω". Μου απάντησε "δεν μπορείς να κάνεις κάτι" και πήδηξε και αυτή».




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις