Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

ΣΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ Πέθανε ο country artist Τζάστιν Κάρτερ – Αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος

Ένα απίστευτο και τραγικό γεγονός συνέβη στα γυρίσματα του νέου βίντεο κλιπ του Τζάστιν Κάρτερ, με τον γνωστό καλλιτέχνη να αυτοπυροβολείται.
Είναι από τα περιστατικά που στο μέλλον θα μπαίνουν σε αφιερώματα για κατά λάθος θανάτους καλλιτεχνών. Είναι πάνω απ΄όλα μια τραγική περίσταση, αφού δε μπορεί να χωρέσει σε κανένα μυαλό ότι ένας άνθρωπος πέθανε…
κατά λάθος. Αυτό που συνέβη με τον καλλιτέχνη της country Τζάστιν Κάρτερ δεν έχει προηγούμενο.
Όλα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο όταν ο 35χρονος Τεξανός γύρισε το νέο του βίντεο κλιπ στο σπίτι του. Ανάμεσα στα αντικείμενα που χρειαζόταν για props ήταν και ένα πιστόλι. Κανείς δε γνώριζε όμως ότι το πιστόλι έχει σφαίρα μέσα του και δεν είναι άδειο. Ούτε ο ίδιος ο Κάρτερ ίσως.

Ο Τζάστιν Κάρτερ ήταν ένας ανερχόμενος καλλιτέχνης που πολλοί είχα πει ότι αποτελεί τον νέο Γκαρθ Μπρουκς. Το τραγούδι του Love Affair θα ήταν ένα ακόμα που κάνει μόνος του την παραγωγή και ανεβάζει στο προσωπικό του κανάλι στο Youtube. Ήταν όμως και το τελευταίο ανεξάρτητο, αφού το Σάββατο είχε υπογράψει συμβόλαιο με την Triple Threat. Πού να γνώριζε κανείς ότι θα ήταν το τελευταίο γενικά;

Κάποια στιγμή ο Κάρτερ, που ήταν και βετεράνος του στρατού, έβγαλε το πιστόλι και πάτησε κατά λάθος τη σκανδάλη ενόσω το είχε στον κρόταφό του. Η σφαίρα διαπέρασε το μάτι και τον εγκέφαλό του και ο Κάρτερ εξέπνευσε. «Ο Τζάστιν ήθελε να φτάσει στην κορυφή. Είναι τραγικό που τα πράγματα ήρθαν έτσι. Όμως το όνομα του είναι γνωστό παντού πια, όπως και η μουσική του» αναφέρει μια ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις