Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

video - Δολοφονία Τοπαλούδη: «Με γαμ..., ξύπνησα και το κατάλαβα» είπε ο Ροδίτης σε συγκρατούμενούς του.... (ΤΟΝ ΒΙΑΣΑΝ!;;;)

Ο 21χρονος εμφανίζει επιθετική συμπεριφορά  μέσα στη φυλακή και αλλάζει συνεχώς κελιά - Αναμένεται να περάσει από πειθαρχικό - Οι ειρωνείες στην ανακρίτρια

Επιθετική συμπεριφορά εμφανίζει ο 21χρονος  Ροδίτης στις φυλακές Γρεβενών όπου κρατείται κατηγορούμενος για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. 

Όπως  μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Star, ο νεαρός ενεπλάκη σε επεισόδιο με δύο συγκρατούμενούς  του. Αφού έχει δώσει τους κωδικούς του στην ανακρίτρια επιστρέφει στο κελί του. Ο ίδιος φέρεται να τους απευθύνεται με επιθετικό τρόπο. 

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

«Με γαμ... χθες το βράδυ. Ξύπνησα και το κατάλαβα», ανέφερε Οι δύο κρατούμενοι εξοργίστηκαν με τα λεγόμενά του και ήρθαν στα χέρια με τον 21χρονο. 

Οι σωφρονιστικοί έτρεξαν να τους χωρίσουν. Ο Ροδίτης χωρίς να  έχει εμφανή τραύματα μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο και οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η υγεία του δεν διατρέχει κίνδυνο.  Όταν επέστρεψε στο κελί του άρχισε να βρίζει χυδαία τους σωφρονιστικούς, κάτι που ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις