Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Το άντρο παιδικής πορνογραφίας του ρόκερ και του ζωγράφου στον Άγιο Παντελεήμονα


Ενας 40χρονος ζωγράφος, ο οποίος είχε διακριθεί στο παρελθόν για τα έργα του, συνελήφθη µε την κατηγορία ότι φωτογράφιζε γυµνά ανήλικα κορίτσια σε στούντιο που είχε φτιάξει στο σπίτι του στην Κυψέλη

Η σύλληψή του έγινε την περασµένη Τετάρτη, όταν αστυνοµικοί της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Ασφάλειας πραγµατοποίησαν έρευνα και σε δεύτερο σπίτι στον Αγιο Παντελεήµονα, όπου πέρασαν χειροπέδες σε έναν 67χρονο, ο οποίος επίσης φωτογράφιζε ανήλικες µαθήτριες.

Οι δύο άνδρες φέρονται να εντόπιζαν κορίτσια σε διάφορους χώρους, ακόµα και στους συρµούς και τους σταθµούς του µετρό. Κατόπιν, τα έπειθαν ότι θα τα κάνουν διάσηµα, καθώς έχουν τα... µέσα να προωθούν µοντέλα. Σε 10 περιπτώσεις οι ανήλικες πείστηκαν και µετέβησαν στα σπίτια τους για φωτογράφιση. Η έρευνα ξεκίνησε όταν µία από τις κοπέλες βρήκε το κουράγιο να καταγγείλει όλα όσα έζησε στην Αστυνοµία.

Ο ζωγράφος που συνελήφθη είχε σπουδάσει στη Σχολή Καλών Τεχνών, είχε πάρει υποτροφίες, είχε επιµεληθεί εκθέσεις ζωγραφικής και γλυπτικής, ενώ το 2008 είχε βραβευθεί από µεγάλη τράπεζα για το έργο του.

Κορίτσια 14-17 ετών
Σύµφωνα µε την Αστυνοµία, φωτογράφιζε κορίτσια ηλικίας από 14 έως 17 ετών. Στο σπίτι του, όπως και στην οικία του 67χρονου, βρέθηκαν περίπου 1.000 φωτογραφίες ανηλίκων. Οι αστυνοµικοί ερευνούν το κατά πόσο οι συλληφθέντες πουλούσαν το υλικό αυτό ή το κρατούσαν οι ίδιοι. Ο 67χρονος, ο οποίος στο παρελθόν ήταν γνωστός στον χώρο της ροκ µουσικής, είχε και «βοηθό» µία γυναίκα, η οποία επίσης προσέγγιζε κορίτσια και τα έπειθε ότι η ίδια και ο φίλος της µπορούσαν να τις κάνουν γνωστές, ούτως ώστε να κερδίσουν δόξα και χρήµα.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις