Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Τσιτσιπάς-Τζόκοβιτς 2-0: Το πάλεψε ο Στέφανος αλλά λύγισε από τον «Βασιλιά» Νόλε

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησε με 6-3, 6-4 του Στέφανου Τσιτσιπά στον μεγάλο τελικό του Όπεν της Μαδρίτης
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν τα κατάφερε απέναντι στον πολύ σταθερό Νόβακ Τζόκοβιτς, από τον οποίο ηττήθηκε με 3-6, 4-6 στον τελικό του Όπεν της
Μαδρίτης. Ακόμη κι έτσι, όμως, ο 20χρονος πρωταθλητής κέρδισε τον θαυμασμό για την πορεία και την ωριμότητα που βγάζει στο παιχνίδι του από διοργάνωση σε διοργάνωση.

Στην πορεία ως τον τελευταίο αγώνα της ισπανικής πρωτεύουσας ο Τσιτσιπάς απέκλεισε δύο πολύ μεγάλα ονόματα, τον Ράφα Ναδάλ στο χθεσινό ημιτελικό και τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στα προημιτελικά και από αύριο θα βρίσκεται στο νούμερο 7 της παγκόσμιας κατάταξης.
O Σέρβος τενίστας ξεκίνησε πολύ καλά το ματς και προηγήθηκε με 3-0 μέσα σε 12 λεπτά, με τον Τσιτσιπά να κάνει εύκολα λάθη ενδεικτικά της κούρασης που είχε από την υπερπροσπάθεια κόντρα στον Ναδάλ στον ημιτελικό του Σαββάτου. Ο Έλληνας τενίστας στη συνέχεια βρήκε τα πατήματα του και μείωσε σε 4-2 βγάζοντας πολύ όμορφες φάσεις που έκαναν τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο να τον χειροκροτήσει.
Όμως ο Τζόκοβιτς συνέχισε να είναι πολύ προσεκτικός και τελικά κατέκτησε το πρώτο σετ με 6-3 δείχνοντας την κλάση του και ότι παρά τον τραυματισμό του βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.
Στο δεύτερο σετ ο Τσιτσιπάς έδειξε να βρίσκει πολύ καλά τον εαυτό του και με το σερβίς του δυσκόλεψε τον Τζόκοβιτς κάνοντας το 3-2.
Ο Έλληνας τενίστας όμως και πάλι έβγαλε προβλήματα κούρασης και έδωσε την ευκαιρία στον Σέρβο να κάνει break και να πάρει το προβάδισμα με 5-4.
Στη συνέχεια ο Τσιτσιπάς δεν τα κατάφερε να ανατρέψει το ματς με τον Τζόκοβιτς να κατακτάει το τρόπαιο.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις