Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

Χάος στο Μαξίμου από την κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ – Μεγαλώνει η διαφορά με τη ΝΔ στις δημοσκοπήσεις – Δεν ανακάμπτει η κυβέρνηση

Μεγάλος προβληματισμός επικρατεί στην Κυβέρνηση λόγω της δημοσκοπικής κατάρρευσης του ΣΥΡΙΖΑ και τη διαφορά που μεγαλώνει όλο και περισσότερο όσο πλησιάζουν οι εθνικές εκλογές.


Η αριστερή κυβέρνηση βαδίζει ολοταχώς για το πολιτικό της τέλος και όλα δείχνουν ότι δεν θα μπορέσει να ανακάμψει. Το πείραμα της Αριστεράς απέτυχε και ο ελληνικός λαός δεν θέλει να το επαναλάβει καθώς ήδη μετράει πληγές.
Μετά τη συντριβή στις Ευρωεκλογές και τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές ο κίνδυνος νέας «βαριάς» ήττας για το κυβερνών κόμμα στις Εθνικές Εκλογές της 7ης Ιουνίου είναι ορατός.
Ο σάλος με τις μετατάξεις και τους διορισμούς στη Βουλή επιδείνωσε το ήδη βαρύ κλίμα για τον ΣΥΡΙΖΑ.
Η δημοσκόπηση της Metron Analysis για τον Alpha δείχνει ότι η ψαλίδα ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ έχει ανοίξει, καθώς η διαφορά έχει ξεπεράσει τις 10 μονάδες.

Συγκεκριμένα, με αναγωγή η Νέα Δημοκρατία παίρνει 37-42,4%, με τον ΣΥΡΙΖΑ να κινείται στο 27-32,2%. Το ΚΙΝΑΛ ακολουθεί με 6,2-9,2%, το ΚΚΕ με 3,6-6%, η Χρυσή Αυγή με 3,5-5,9, το ΜΕΡΑ25 με 2,5-4,5% και η Ελληνική Λύση με 1,6-3,4%.
Στη δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται με 46%, ο Δημήτρης Κουτσούμπας με 36% ενώ την τρίτη θέση μοιράζονται οι Γιάννης Βαρουφάκης και Αλέξης Τσίπρας με 34%.
Στόχος του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα είναι να αποφύγει ο ΣΥΡΙΖΑ νέα συντριβή, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να εύκολο.
Τις επόμενες ημέρες θα καθοριστεί το ύφος και η στρατηγική της προεκλογικής περιόδου, η οποία θα έχει έναν και μόνο έναν στόχο: να μειώσει τη διαφορά των Ευρωεκλογών.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις