Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

ΕΚΤΑΚΤΟ - Συναγερμός στον Κόλπο του Ομάν - Τάνκερ δέχθηκαν επίθεση - Αναφορές για εκρήξεις στα δύο δεξαμενόπλοια

Συναγερμός έχει σημάνει στον Κόλπο του Ομάν μετά από πληροφορίες ιρανικών ΜΜΕ ότι είναι σε εξέλιξη ένα σοβαρό περιστατικό με δυο απανωτές εκρήξεις σε δυο τάνκερ που έπλεαν στην περιοχή.

Σύμφωνα με το Ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων οι εκρήξεις προκλήθηκαν από επίθεση που εξαπολύθηκε εναντίον των πλοίων. Πακιστανικές πηγές αναφέρουν ότι τα δυο τάνκερ έστειλαν σήματα κινδύνου..Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό ποιες χώρες εμπλέκονται.

Αξιωματούχος του λιμένος Φουτζάιρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κι ένα άτομο που έχει γνώση των εξελίξεων είπε ότι έχει πιάσει φωτιά το τάνκερ Front Altair, που είχε φορτώσει πετρέλαιο από το Αμπού Ντάμπι προτού αποπλεύσει, όπως μεταδίδει το Bloomberg. Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει τι προκάλεσε την πυρκαγιά.

Το περιστατικό σημειώνεται ένα μήνα μετά την επίθεση σε τέσσερα τάνκερ των ΗΑΕ στον Κόλπο του Ομάν, την ευθύνη για την οποία επέρριψαν οι ΗΠΑ στο Ιράν.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις