Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019

Εκνευρισμένος Τσίπρας σε Τσακαλώτο: Άντε μην τα πάρω στο κρανίο - Ένταση και φωνές στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ

Ανέβηκαν οι τόνοι στην πρώτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, όπου σημειώθηκε ένα «θερμό» επεισόδιο ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η διαφωνία ανάμεσα στους δύο ξεκίνησε μετά την ολοκλήρωση της εισήγησης του Αλέξη Τσίπρα και το επίκεντρό της βρέθηκε το αν υπήρχε ατζέντα στη συνεδρίαση. «Και τι να πούμε; Με ποια ατζέντα θα συζητήσουμε αφού δεν υπάρχει ατζέντα;», είπε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, ο οποίος εμφανίστηκε ενοχλημένος για το γεγονός ότι πριν από τη συνεδρίαση διέρρευσαν τα ονόματα για το νέο προεδρείο και τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην αίθουσα της συνεδρίασης προκλήθηκε αναστάτωση και θόρυβος με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να αντιδρά εκνευρισμένος: «Άντε μην τα πάρω στο κρανίο! και ατζέντα έχουμε και πρόγραμμα!».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι γκρίνιες υπήρχαν στη συνεδρίαση και από βουλευτές της επαρχίας για τον κανόνα του κόμματος περί παραχώρησης του ενός από τους δύο επιστημονικούς συνεργάτες που δικαιούνται, στο κόμμα, αλλά και για το ποσοστό της βουλευτικής αποζημίωσης που καλούνται να επιστρέψουν στον ΣΥΡΙΖΑ.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις