Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

EKTAKTO – Ολοταχώς για κλιμάκωση η Άγκυρα: «Το Γιαβούζ ξεκινάει γεωτρήσεις σε μια εβδομάδα» – Παίρνει «φωτιά» η Α.Μεσόγειος

Σε νέα πρόκληση προχωράει η Άγκυρα προεξοφλώντας έναρξη γεωτρήσεων από το Γιαβούζ μέσα σε μία εβδομάδα.
Οι Τούρκοι επεκτείνονται και διεκδικούν παράνομα «κομμάτια» της κυπριακής ΑΟΖ και όλα δείχνουν πως η κλιμάκωση είναι αναπόφευκτη.

O Υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας Φετίχ Ντονμέζ ανακοίνωσε πως μέσα σε μια εβδομάδα το γεωτρύπανο Γαβούζ θα ξεκινήσει γεωτρήσεις ανατολικά της Κύπρου.


«Με την βοήθεια του Θεού, σε μια εβδομάδα θα ξεκινήσουμε γεώτρηση την πρώτη για το Γιαβούζ. Στην ανατολική Μεσόγειο κοντά στην περιοχή της Καρπασίας όπου ήδη διαθέτουμε άδεια από την ‘’Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου’’».

Σύμφωνα με τον Ντονμεζ το τουρκικό γεωτρύπανο βρίσκεται στην Μερσίνη για ανεφοδιασμό και κάποιους τεχνικούς ελέγχους.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις