Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2019

«Πόλεμος» και βαριές κουβέντες ανάμεσα σε Γιάννη Βαρδή και Νίνο (pics)

Η αντιπαράθεση κάτω από ανάρτηση του Γιώργου Λιανού
Μία φωτογραφία του Γιώργου Λιανού στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram ήταν αφορμή για να δημιουργηθεί ένταση μεταξύ του Νίνο και του Γιάννη Βαρδή.


«Θα έπρεπε να γράψω για λεζάντα κάτι σοφό. Το γράφει το εγχειρίδιο του ινστα, άπαξ και έχεις φάτσα "κατουράω αυτή τη στιγμή" πρέπει να το συνοδεύσεις με αρχαιοελληνικό ρητό: Άρα το όσιον ότι όσιόν εστιν, φιλείται υπό των θεών, ή ότι φιλείται όσιόν εστιν», έγραψε ο Γιώργος Λιανός στη λεζάντα μίας φωτογραφίας που δημοσίευσε στα social media.Ο Γιάννης Βαρδής και καλός φίλος του τραγουδιστή έσπευσε να σχολιάσει: «Εγώ θα πρότεινα να ανακοινώσεις και εσύ πως δεν θα ξανατραγουδήσεις και μετά στο μήνα να το πάρεις πίσω και να κάνεις last tour? Γράψε καμία φιλοσοφία του κ@λου τύπου παιδιά μια είναι η ζωή να την ζείτε κάθε λεπτό γιατί ποτέ δεν ξέρεις και πρέπει να εκτιμάς τον αέρα που ρουφάς κάθε δευτερόλεπτο. Είναι ο συνδυασμός του καλοκαιριού. Φάτσα καλλιτέχνη και από κάτω μπαρούφα φιλοσοφίας. Λες και αυτά πάνε μαζί».

giannis-bardis-isnta.png

Αυτό το σχόλιο, όμως, φαίνεται πως ενόχλησε τον Νίνο, ο οποίος θεώρησε πως ο Γιάννης Βαρδής απευθύνεται σε αυτόν και απάντησε το εξής: «Γιαννάκη πού είστε ρε αντρούκλες; Αυτό είναι το μουντ του δικού μου καλοκαιριού, ΝΙΝΟ ΞΥΠΟΛΙΤΑΣ 2019. Έχεις κάποιο πρόβλημα; Καταρχήν, δεν ανακοίνωσα ότι δεν θα ξανατραγουδήσω. Δεύτερον, ονόμασα μια σειρά συναυλιών lastparanoiatour. Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου; Άσπα Τσίνα, 2002 μΧ. Τρίτον, πες μας μια ιστορία για σένα καλύτερα. Πες κάτι στον κόσμο. Πες κάτι που πιστεύεις. Βοήθησε όποιον μπορείς με κάτι που θα δει από σένα. Μη διδάσκεις τοξικότητα».

nino-insta.png

Στη συνέχεια, ο Νίνο δημοσίευσε μία σειρά από βίντεο στο προφίλ του στο Instagram που εξήγησε πως ειδοποιήθηκε για το μήνυμα του Γιάννη Βαρδή με μήνυμα από κάποιον θαυμαστή του. «Εγώ αυτό το παιδί το συμπαθούσα. Δεν ξέρω γιατί. Έχει γέλιο. Δεν είναι και θέμα να ασχολούμαστε μωρέ. Καλοκαίρι είναι. Καμιά βλακεία να πούμε», πρόσθεσε.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις